Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange
Ajankohtaista
Kempower ja Transval laajaan yhteistyöhön logistiikan arvoketjussa

Transval ja sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja valmistava Kempower aloittavat kokonaisvaltaisen logistiikan yhteistyön, joka kattaa pakkaussuunnittelun ja -valmistuksen, varasto- ja lähettämötoiminnot sekä kuljetukset varaston ja tuotannon välillä. Jo saavutetut onnistumiset pakkausten saralla antavat erinomaisen pohjan kasvavalle kumppanuudelle.

Pakkaussuunnittelu ja -valmistus luo säästöjä ja nopeuttaa työtä

Yhteistyömme alkoi kesällä 2022, kun Kempower tarvitsi uuden pakkauksen yhdelle päätuotteistaan. Tavoitteena oli helpottaa pakkaamoon syntynyttä pullonkaulaa ja varmistaa, että tuote saapuisi turvallisesti asiakkaille ympäri maailmaa.

”Suunnittelimme ja valmistimme Kempowerille korkealuokkaisen pakkauksen, joka helpotti pakkaamista ja lisäsi turvallisuutta. Pakkauksen ensisijainen tehtävä on varmistaa, että laadukas tuote pysyisi ehjänä matkan aikana ”, Transvalilla Kempowerin asiakkuudesta vastaava Pekka Paavilainen kertoo.

Tulokset olivat käyttöönoton jälkeen erinomaisia. Pakkaus sai aikaan mitattavia rahtitilan säästöjä ja nopeutti pakkaamista merkittävästi. Kempower on ottanut pakkauskonseptin hyödyt käyttöön myös Pohjois-Amerikkaan hiljattain avatulla tehtaalla.

Varasto, lähettämö ja kuljetukset antavat edellytyksiä kasvuun

Uusi, vuoden 2023 lopussa solmittu sopimus kasvattaa yhteistyötä pakkaussuunnittelusta ja -valmistuksesta laajasti Postin logistiikan arvoketjun palveluihin. Otamme hoidettavaksi Kempowerin varasto- ja lähettämötoiminnot Pennalan varastossamme sekä kuljetukset tuotannon ja varaston välillä.

Yhteistyön laajenemisen taustalla on Kempowerin liiketoiminnan kasvu. Varastointi- ja kuljetuspalvelujemme avulla voimme tarjota skaalautuvuutta ja joustoa yrityksen kasvupolulle.

"Yhteistyö Transvalin kanssa on ollut sujuvaa. Ratkomme asioita yhdessä, joskus nopeallakin tempolla. Olemme hyvin samankaltaisia siinä, että viemme asioita reippaasti eteenpäin ja emme kumpikaan pelkää tehdä päätöksiä. Toivon, että jatkossakin säilytämme tähänastisen tavan toimia”, Kempowerin logistiikkajohtaja Heidi Koljonen kertoo.

Sijainti Lahdessa on merkityksellinen

Laajentuvassa yhteistyössä varaston sijainnilla oli suuri merkitys. Kempower on lahtelaislähtöinen yritys ja halusi, että kasvavan liiketoiminnan hyödyt sataisivat oman kotiseudun laariin. Varastomme ja lähettämömme sijaitsevat Pennalassa, jolloin ne työllistävät Lahden seudulla.


Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja Yhdysvalloissa, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti. Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com

 

transval ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ja haluat kehittää yrityksesi logistiikkatoimintoja osaavan kumppanin kanssa?
alkuunalkuun