Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange
Ajankohtaista
Suomen johtava työvaatevalmistaja Image Wear ulkoistaa tuotevarastonsa sisälogistiikan Transvalille

Suomen johtava työvaatevalmistaja, tamperelainen Image Wear Oy ulkoistaa tuotevarastonsa sisälogistiikan Transvalille 1.4.2024 alkaen. Varaston työntekijät siirtyvät Transvalin palvelukseen.

Image Wearin tuotevarastosta toimitukset lähtevät niin asiakkaille kuin omalle myymäläketjulle. Tampereella sijaitsevan pääkonttorin vieressä sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa toimivat tuotevaraston lisäksi lisäpalveluompelimo, brodeeraamo sekä lämpösiirto- ja silkkipaino, jotka jatkavat osana Image Wearia.

Tavoitteena tuotevaraston toiminnan kehittäminen

Tuotevaraston ulkoistuksella Image Wear saa logistiikkaan erikoistuneen partnerin kehittämään logistiikkatoimintoja. Samalla Image Wear pystyy keskittymään oman ydinliiketoimintansa kehittämiseen eli työvaatteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja myyntiin.

Image Wear Stiili-ravintolamallisto

Image Wearin toimitusjohtaja Jari Lepistö on tyytyväinen alkavasta kumppanuudesta:

”Odotamme innokkaasti yhteistyötä Transvalin kanssa. Tavoitteenamme on kehittää ja tehostaa varastotoimintaamme, ja Transval on osoittautunut erinomaiseksi kumppaniksi tässä pyrkimyksessä. Uskomme vahvasti, että yhteistyömme avulla saamme aikaan konkreettisia tuloksia ja parannuksia toimintaamme.”

Transvalin myyntijohtaja Kai Kankaala tiivistää Transvalin tunnelmia: ”On hienoa nähdä, että Image Wear asettaa selkeän tavoitteen tuotevarastonsa toiminnan ja tehokkuuden parantamiseksi. Olemme ylpeitä siitä, että he valitsivat meidät luotettavaksi ja joustavaksi sisälogistiikkaosaajaksi. Nyt Image Wear voi keskittyä täysipainoisesti omaan ydinosaamiseensa työvaatteiden kehittämisessä ja myynnissä, kun me huolehdimme varaston sisälogistiikasta.”

 

Image Wear

Perheyritys Image Wear Oy on vuonna 1959 perustettu perheyritys.
Valmistaa ja valmistuttaa työvaatteita, potilas- ja seniorivaatteita sekä työjalkineita.
Konserniin kuuluu Viron tytäryhtiö Image Wear AS. Antti Akonniemi
Liikevaihto viime vuonna 31,3 M€ (2023)
Henkilöstöä Suomessa 134 ja Virossa 154

 

 

transval ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ja haluat kehittää yrityksesi logistiikkatoimintoja osaavan kumppanin kanssa?
alkuunalkuun