Siirry sisältöön
Sisälogistiikka

Sisälogistiikka-
ratkaisut

Sisälogistiikkaratkaisut, eli logistiikkatoiminnot asiakkaan omissa tiloissa

Olemme sisälogistiikan uranuurtaja ja erityisasiantuntija Suomessa jo vuodesta 1994. Tarjoamme räätälöityjä sisälogistiikan palveluita ja autamme yritystäsi keskittymään oman liiketoimintasi fokukseen esimerkiksi teollisuudessa valmistuksen tehokkuuteen ja tuotteen laatuun. Tarjoamme ratkaisuja myös esimerkiksi varastoihin ja terminaaleihin sekä palveluvarastotilaa, asiakaskohtaisia kuljetuspalveluja ja henkilöstövuokrausta logistiikkatoimintoihin. Konsultointimme auttaa toimintojen tehostamisessa lean-prosessien mukaisesti.

image

Terminaalipalvelut - Terminaali on logistiikan kriittinen solmukohta

Terminaalitoiminta vaatii moniulotteista näkymää tavaran jatkuvaan liikkeeseen sisään ja ulos. Tässä jatkuvassa 24 h virrassa korostuvat Transvalin huippuunsa viritetty prosessi, ammattitaitoinen henkilökunta ja ajanmukainen kalusto. Ne varmistavat, että materiaalivirrat jatkavat nopeasti matkaansa terminaalista kohti määränpäätä ja tuovat prosessiin logistista tehokkuutta.

”Aikataulussa pysyminen sesongissa ja sen ulkopuolella, tuotteiden kerääminen ja pakkaaminen juuri tilausten mukaisesti joka päivä ja siihen päälle palvelun joustomahdollisuus – jos tuleekin lisää yllättäviä tilauksia. Tähän me olemme tyytyväisiä.” Juha Salonen, toimitusjohtaja ja omistaja, Leipomo Salonen kertoo uutisessa.

Palvelumme koostuvat lastaus-, purku- ja lajittelupalveluista sekä ulkokenttäpalveluista, kuten nostopalveluista ja piha-alueiden kunnossapidosta. Kaikki Transvalin palvelut perustuvat suoritepohjaiselle hinnoittelulle. Terminaaleissa tämä tarkoittaa ennalta sovittua hintaa jokaista käsiteltyä tonnia kohti. Terminaalipalveluita tuotamme kappaletavaran osalta laajasti huolinta- ja kuljetusliikeasiakkaidemme terminaaleissa, lisäksi käsittelemme pitkää ja painavaa tavaraa isoilla koneilla ulkokentillä mukaan lukien vetomestaripalvelut. Satamien yhteydessä olemme keskittyneet paperirullien käsittelyyn ja ajoneuvologistiikkaan. Tarjoamme rajatusti kuljetuspalveluita asiakkaillemme mm. nosturiautot, puoliperäliikenne ja pakettiautot.

Transval sisälogistiikka terminaalipalvelut-

Varastopalvelut – Varaston tehokkuudessa tärkeintä on jatkuva liike

Sisälogistiikan sydän on varasto ja siksi sen on toimittava luotettavasti kaikilla mittareilla. Tuotamme varastopalveluita sekä suurille että pienille yrityksille, kaikentyyppisille toimialoille. Varastopalvelumme sisältävät kaikki toiminnot vastaanotosta lastaukseen. Meiltä löydät ammattilaiset niin suunnitteluun kuin toteutukseen, kaikkien varastotoiminnan työvaiheiden osalta. Tunnemme varastojen tietojärjestelmät ja pystymme tukemaan asiakkaitamme WMS-järjestelmien kehittämisessä. Tämän mahdollistaa uusien järjestelmäinnovaatioiden tuntemuksemme ja kattava kokemuksemme eri toimintaympäristöjen järjestelmäratkaisuista.

Tehokas ja luotettava varasto- ja lähettämötyöskentelymme varmistaa, että liikenteeseen lähtee juuri sitä, mitä on tilattu. Ja juuri oikeaan aikaan. Varastologistiikan vankka tuntemus ja hyvä johtaminen ovat tärkeä osa laadunhallintaa ja asiakkaan logistiikkaprosessin tehostamista. Meillä on kokemusta mm. kuljetusliikkeiden suurista palveluvarastoista, kemikaalivarastoista, elintarviketeollisuuden ja tukkuliikkeiden varastoista, konepajojen varaosavarastoista jne.

Varastologistiikan ratkaisut tuotetaan asiakkaan tiloissa, jonne sijoitetun henkilöstön ja kaluston mitoitamme aina vallitsevan tarpeen mukaiseksi. Tilankäytön optimoinnin lisäksi konekaluston ja varastokalusteiden soveltuvuus ja työntekijöiden osaaminen ovat keskeisiä tehokkuutta ja luotettavuutta lisääviä tekijöitä.

"Kemikaalien varastoinnin ulkoistus on konsernille strategisesti merkittävä kehitysaskel, joka tuo meille uudenlaista joustavuutta ja keskittymistä omaan ydinliiketoimintaamme. Samalla varmistamme kemikaalien turvallisen ja asiantuntevan käsittelyn pitkälle tulevaisuuteen" asiakkaamme Alexander Bargum, Algol-konsernin toimitusjohtaja toteaa uutisessa.

 

Olemme sertifioitu prosessien kehittäjä uusimpia teknologioita hyödyntäen

Sisälogistiikan erityisasiantuntijana meillä on laatuun, ympäristöön ja turvallisuuteen liittyvät sertifikaatit ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, joilla pidämme riman korkealla ja vastaamme asiakkaiden vaatimuksiin.

Uudet teknologiat ovat jatkuvan kehittämisemme tukena. Näin voimme alan edelläkävijöinä tarjota asiakkaillemme uusinta tietotaitoa sisälogistiikan kehittämiseen ja tuoda tulevaisuudessa uusia uraauurtavia toimintamalleja koko toimialalle.

Hakusessa luotettava ja kokenut sisälogistiikan kumppani? Ota yhteyttä meihin ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus!

Harri Petjala-1
Harri Petjala
Sisälogistiikka

Tutustu lisää

tehokas_sisalogistiikka

Tiesitkö, miten uuden ajan sisälogistiikka voi parantaa yrityksesi kilpailukykyä?

Nämä vinkit ja paljon muuta tärkeää tietoa löydät oppaastamme. Täytä yhteystietosi, ja lähetämme oppaamme sinulle sähköpostiisi.

alkuunalkuun