Siirry sisältöön
Pakkaus

Pakkausvalmistus

Pakkausvalmistus tehostaa koko logistiikkaketjua 

Oikein suunniteltu ja toteutettu pakkaus varmistaa tuotteen turvallisen kuljetuksen. Räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivat pakkausratkaisut, jolloin tehostamme koko logistiikkaketjua ja vähennämme kokonaiskuluja. 

Kumppaniksi Suomen johtava teollisuuspakkausten valmistaja 

Olemme Suomen johtava pakkausvalmistaja. Tuemme asiakkaitamme pakkaussuunnittelun, rahtiyksiköiden optimoinnin ja kustannustehokkaan pakkausvalmistuksen keinoin. Vientipakkaamisessa tunnemme eri maiden erityisvaatimukset. Olemme mukana kansallisessa meripakkaamisen kehittämishankkeessa ja alan kansainvälisessä yhteistyössä. 

pakkausvalmistus Transval

Luotettava pakkausvalmistaja auttaa onnistumaan 

Pakkauksen ensisijainen tehtävä on suojata tuote. Oikein mitoitettuna se tekee paljon muutakin, kuten parantaa lastaustehokkuutta, vähentää varastointi-, keräily- ja materiaalikustannuksia sekä pienentää luonnon kuormitusta. 

Pakkausvalmistuksen hinta on usein vain murto-osa pakkaamisen aiheuttamista kuluista. Sen lisäksi kuluja aiheuttaa muun muassa pakkaustyö, kuljetustilan tehoton hyödyntäminen, alimitoitetusta pakkaamisesta aiheutuvat rikkoutumiset ja ylipakkaamisesta aiheutuvat turhat materiaalikustannukset. 

Kun suunnittelemme pakkausratkaisut yrityksesi tarpeiden mukaan, tuemme yrityksesi logistiikkaa ja säästämme siihen liittyviä kuluja kokonaisvaltaisesti.  

Meri- ja vanerilaatikot, puupakkaukset ja paljon muuta yrityksesi tarpeisiin 

Suunnittelemme ja valmistamme yrityksellesi räätälöidyt pakkausratkaisut. Valmistuspisteemme ovat Tuusulassa, Espoossa, Tampereella ja Jyväskylässä. Käytämme apuna myös laajaa kumppaniverkostoa ja kattavaa kokemustamme logistiikan asiantuntijana. 

Meiltä saat monipuoliset pakkausratkaisut:

  • puupakkaukset 
  • vaneripakkaukset 
  • teollisuuspakkaukset 
  • erikoisalustat (myös teräsrakenteet)
  • iskun- ja tärinänvaimentimet 
  • korroosionestoratkaisut 
  • indikaattorit 
  • pahvi- ja muut kuitupohjaiset pakkaukset 

Lue lisää pakkausratkaisuistamme!

pakkausvalmistus pakkaussuunnittelu

 Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin lisää siitä, miten pakkausvalmistus voi auttaa yritystäsi säästämään logistiikan kokonaiskuluja ja työaikaa!

 

Tule asiakkaaksemme! Jo yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme. Tutustu lisää!

teollisuus_sertifikaatti

 

Inpro-Logo-600x247

 

Tutustu lisää

alkuunalkuun