Siirry sisältöön
Varastointipalvelut1 -1

”Hävikistä hyvän-tekeväisyyteen”

Hävikistä hyväntekeväisyyteen: Poistuvat tuotteet lahjoituksena tarvitsijoille

Eettisyys, ympäristö, kiertotalous ja kustannus yhteisinä näkökulmina

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet tuotteidensa varastoinnin meidän käsiimme, maksuttoman palvelun ”Hävikistä hyväntekeväisyyteen”. Keräämme ilman maksua asiakkaidemme valitsemat tuotteet varastoillamme, ja toimitamme ne ilman maksua valituille ja validoiduille hyväntekeväisyysyhdistyksille Suomessa.

Lahjoitettavia tuotteita voivat ovat esimerkiksi käyttökelpoiset verkkokauppapalautukset, menneen sesongin sesonkituotteet. Tuotteet, joiden käyttöpäivämäärä lähestyy loppuaan, tuotteiden loppuerät, näytevarastotuotteet tai tuotteet, joiden pakkausilme on vanhentunut tai vaurioitunut esimerkiksi kuljetuksen yhteydessä.

”Yhteisinä näkökulminamme asiakkaidemme kanssa ovat eettisyys, ympäristö, kiertotalous ja kustannussäästöt. Tehdään yhdessä maailmasta jälleen pikkasen parempi paikka elää.”
Katja Vuorenheimo, laatupäällikkö

  • Eettisyys: Vastuullisena toimijana haluamme kantaa kortemme kekoon auttaaksemme niitä, jotka apua tarvitsevat ja kannustamme tähän myös yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme.
  • Ympäristö: Edistämme yhdessä kiertotaloutta ja vähennämme jätteiksi päätyvän hävikin määrää
  • Kustannukset: Säästämme yhdessä jätteiden käsittelystä aiheutuvia kustannuksia, asiakkaallemme ei synny kustannuksia lahjoitettavien tuotteiden keräilystä tai kuljettamisesta.

Kenelle lahjoitus?

Olemme jo nyt yhdessä asiakkaidemme kanssa lahjoittaneet esimerkiksi uusia urheiluvaatteita ja elintarvikkeita muun muassa Hope ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille Suomessa sekä eläinten ruokaa eläinsuojeluyhdistyksille. Pääsiäisenä 2022 yhdessä asiakkaamme kanssa lahjoitimme Hope ry:n kautta vähävaraisille perheille sata pääsiäismunaa, jotka jäivät yli varastollamme täytettävistä myyntitelineistä.

Yhdessä asiakkaamme kanssa lahjoitimme Ukrainaan 3,5 rekka-autollista haavanhoitotuotteita kesällä 2022. Asiakkaamme lahjoitti itse tuotteet, me keräsimme ne varastolla, pakkasimme rekka-autoihin ja kuljetimme maksutta Ukrainaan tuotteita tarvitseville.

Valitsemme hyväntekeväisyysjärjestön/-tahon yhdessä asiakkaamme kanssa. Kanna kortesi kekoon ja ota osaa – tehdään tällä(kin) tapaa maailmasta pikkasen parempi paikka olla ja elää.

 

transval_rekry_kuvat-3746-400x267

Kiinnostuitko?

Saat lisätietoa Sopimuslogistiikan laatupäälliköltämme, Katja Vuorenheimolta: katja.vuorenheimo@transval.fi, puh. 040 752 5946

alkuunalkuun