Siirry sisältöön
Pakkaus

Pakkausratkaisut

Pakkausratkaisut Suomen johtavalta teollisuuspakkausten valmistajalta

Hyvä pakkaaminen suojaa tuotetta. Sen ansiosta pakkausten käsittely on vaivatonta ja tuote menee turvallisesti perille. 

Logistiikassa toimivan ja laadukkaan pakkaamisen lisäarvo korostuu. Asiakkaiden tuotteiden monimuotoisuus koon ja muodon osalta asettaa omat vaatimuksensa sekä pakkausten suunnittelulle että toteuttamiselle. Jotta tuote päätyisi ehjänä perille, on pakkauksen oltava juuri oikein mitoitettu ja logistista käsittelyä kestävä.

Transval service pakkauspalvelut

Asiakkaiden tarpeiden mukaisesti valmistetut pakkaukset vaativaan teollisuuspakkaamiseen

Transval on Suomen johtava teollisuuden pakkausratkaisujen toimittaja. Olemme pakkausten näköalapaikalla, koska käsittelemme vuosittain miljoonia pakkauksia.  Pakkausratkaisujen suunnittelu- ja kehitystyö on keskeinen osa palvelukokonaisuutta. Sen lisäksi hoidamme pakkausten valmistuksen ja tarjoamme myös erillisiä projektipakkauspalveluita asiakkaillemme. Käytäntö ja suunnittelu menevät meillä käsi kädessä ja takaavat näin nopean ja tehokkaan pakkauspalvelun asiakkaallemme. 

Yrityksissä pakataan usein liikaa tai liian vähän. Kun pakataan liikaa, tuhlataan materiaalia ja rahaa. Mutta kun pakataan liian vähän, silloin vasta rahaa tuhlataankin, kun vaarannetaan tuotteen turvallinen kuljetus” 

Pakkausten ja pakkausprosessien jatkuvalla kehittämisellä tuotamme kustannussäästöjä ja parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä. Viemme teollisuuspakkausalan kehitystä eteenpäin ja olemme ainoana pohjoismaisena ja suomalaisena yrityksenä mukana kansainvälisessä vientipakkaamisen verkostossa INPRO:ssa.

Toimimme myös ohjausryhmän puheenjohtajan roolissa MerDiLogis-hankkeessa, jossa kerätään ensi kerran Suomessa tietoa parhaista pakkauskäytännöistä avoimesti jaettavaksi kaikille osapuolille. Näin parannemme sekä Suomen kilpailukykyä että logistiikkaketjun turvallisuutta päästä päähän.  

”Olemme sitoutuneen jakamaan asiantuntemustamme avoimesti ja luomaan markkinoille tasa-arvoisen tilanteen niin, jossa kaikilla markkinoiden osapuolilla on yhtäläinen pääsy tietoon parhaista pakkauskäytännöistä. Yritykset osaavat nyt vaatia sellaisia pakkauksia, jotka turvaavat parhaiten heidän tuotteensa.” 

Pakkauksemme täyttävät kansainväliset pakkausstandardit ja hallitsemme eri markkina-alueiden erityisvaatimukset. Yhdistämme pakkauspalveluista vastaavien ammattilaistemme usean vuosikymmenen kokemuksen uusimpiin innovaatioihin ja parhaisiin käytäntöihin. Asiakkaamme hyödyntävät osaamistamme yksittäisistä pakkausprojekteista aina koko pakkaamotoiminnan ulkoistamiseen asti. Tarjoamme myös osaavaa pakkauspalvelua nopeasti ja joustavasti tilapäisapuna tuntityöperiaatteella ruuhkahuippuihin. Lisäksi annamme yrityksillä muun muassa lastiturvallisuuteen, pakkaustehokkuuteen ja ympäristökysymyksiin liittyvää koulutusta.


Ota yhteyttä niin jutellaan yhdessä siitä, miten kehittyneet pakkauspalvelut voivat nostaa toimitusprosessinne logistisen tehokkuuden aivan uudelle tasolle. Tutustu myös pakkausvalmistukseen!

Tule asiakkaaksemme! Jo yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme. Tutustu lisää!

teollisuus_sertifikaatti

 

Inpro-Logo-600x247

 

Tutustu lisää

Haluatko pysyä ajan tasalla sisälogistiikan uusimmista virtauksista? Tilaa uutiskirje!

alkuunalkuun