Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Transval lyhyesti

Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa ja Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo

Transval Group on ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme. Tuomme ratkaisumme ja palvelumme joko asiakkaan omaan tilaan, kuten tehtaisiin, tuotantolaitoksiin, rakennustyömaille, varastoihin ja terminaaleihin sekä logistiikkakeskuksiin. Osa asiakkaistamme luottaa tuotteidensa varastoinnin ja niihin liittyvät palvelut Transvalin sertifioituihin ja vastuullisiin varastoihin, tilaa Transvalilla on Suomessa 320 000 neliömetriä.

Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, jatkuvaa kehittämistä sekä kustannussäästöjä.

Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut, rakennuslogistiikan kattavat palvelut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Lisäksi palvelemme lähes 800 myymälää tuotteiden hyllytyspalvelulla ympäri Suomen. Yhdessä emoyhtiömme Posti Groupin kanssa tarjoamme kaikki logistiikan arvoketjun palvelut saman katon alta. 

Olemme alan edelläkävijöitä jo vuodesta 1994 ja meitä transvalilaisia logistiikan ammattilaisia on jo yli 5 000.

Tutustu logistiikkaratkaisuihimme!

Hallinnointi ja omistajuus

Olemme suomalaisen Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. Taloustietomme julkaistaan konsernin tilinpäätöksen ja osavuosikatsauksen yhteydessä, IFRS-tilinpäätösstandardin mukaisesti. Tilinpäätöksen yhteydessä julkaistaan myös  Corporate Governance -selvitys. Tutustu tarkemmin Posti Groupin hallinnointiin tai taloustietoihin. 

kartta-ulkoinen-600x900

Kiinnostuitko?

Jos logistiikan ulkoistusratkaisut palveluna kiinnostavat, myyntimme kertoo mielellään lisää.

Haluatko pysyä ajan
tasalla logistiikan
uusimmista virtauksista?
Tilaa uutiskirjeemme!

alkuunalkuun