Siirry sisältöön
Konsultointi1

Konsultointipalvelut

Konsultointipalvelut: Lean-prosessien avulla liiketoimintaan kasvua ja sisälogistiikkaan tehokkuutta

Sisälogistiikan merkitys liiketoiminnan menestystekijänä on tärkeä. Laadukkaat ja tehokkaat prosessit  ovat huolellisesti tehtyjen toiminnallisten ja strategisten päätösten tulosta. Päätökset tehdään mitatun ja todennetun tiedon pohjalta. On tärkeää ymmärtää, miten globalisaatio ja alaa muokkaavat digitalisaatio, jäljitettävyys ja läpinäkyvyys vaikuttavat yritysten materiaalivirtoihin kohdistuviin vaatimuksiin. Tiedonhallinta ja tiedon hyödyntäminen toiminnan kehittämisessä ovat keskiössä.

Transval on toiminut sisälogistiikassa yli 25 vuotta mitä erilaisimmissa toimintaympäristöissä. Asiakasyrityksillämme on ollut vuosien saatossa moninaisia haasteita ja vaativia muutostilanteita. Näistä projekteista kertynyt näkemys ja kokemus ovat kerryttäneet meille ainutlaatuisen osaamispääoman Suomen markkinoilla ja Pohjoismaissa. Näiden pohjalta olemme kehittäneet omat hyväksi havaitut ja alaamme varten räätälöidyt Transval työkalut ja menetelmät.

Lean-menetelmillä tehokkuutta ja tuloksia

Hyödynnämme kehitystoiminnassamme monipuolisesti Lean-periaatteita ja panostamme systemaattisesti mm. Lean Six Sigma Green/Black Belt -osaajien koulutuksiin. Tarjoamme automaatio-osaamisemme asiakkaidemme käyttöön, jotta jokaiseen toimintaympäristöön löytyy oikea tekninen ratkaisu.

Autamme asiakkaitamme, kun he haluavat parantaa ja kehittää yrityksensä sisälogistiikkaa kokonaisuutena tai virittää jotakin osa-aluetta entistä kilpailukykyisemmäksi. Konsultointimme ratkaisee haasteita mm. seuraavilla osa-alueilla:

  • Varastojen, terminaalien ja teollisuusympäristön layout-suunnittelu
  • Varastokalustesuunnitelmat
  • Automaatioratkaisuiden valinta
  • Materiaalivirta-analyysit
  • Arvovirtojen kuvaaminen ja kehittäminen
  • Työnmittaus ja -tutkimus
  • Kaluston optimointi
  • Pakkauskehitys
  • Mittaroinnin kehittäminen

Autoimme asiakkaamme terästoimittaja Kimet Oy:n materiaalin läpimenon vastaamaan kasvavan liiketoiminnan tarvetta. Projektin aikana mm. mittasimme työntehokkuutta sekä toimintatapoja varaston eri tehtäväpisteissä. Tämän jälkeen tehtiin ehdotukset uusista materiaalivirta- ja prosessikuvauksista ja toimenpiteet niiden pohjalta mm. varaston layout-muutokset. Transvalin edustaja ohjeisti ja koulutti esihenkilöt sekä varaston henkilöstön LEAN-ajattelumalliin. Mittaaminen ja datapohjainen tieto sekä jatkuva kehittäminen nostetiin projektin myötä keskeiseen rooliin.

”Nyt konsultaatioprojekti on ohitse, ja pystymme taas jatkamaan kasvuamme luotettavasti ja varmasti. Materiaali virtaa optimaalisesti varastollamme. Yhteistyö Transvalin kanssa on ollut helppoa ja tuloksia on saatu aikaan nopeasti. Transvalin avulla varastomme toimitusvarmuus on noussut yli 96 prosenttiin”, kertoo uutisessa Kimet Oy:n toimitusjohtaja Mikko Sten Kimetin ja Transvalin yhteistyöstä. 

Tule asiakkaaksemme! Jo yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme. Tutustu lisää!

transval ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Keskustellaan yhdessä, miten logistiikkaratkaisuillamme voisimme auttaa yritystäsi liiketoiminnan tehostamisessa!

transval ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Keskustellaan yhdessä, miten logistiikkaratkaisuillamme voisimme auttaa yritystäsi liiketoiminnan tehostamisessa!

 

alkuunalkuun