Konsultointipalvelut

Konsultointipalvelut Transval

Logistiikka edustaa kolmannesta yrityksen kilpailukyvystä

Sisälogistiikan merkitys yrityksen liiketoiminnan menestystekijänä on keskeinen. Laadukkaat ja tehokkaat prosessit eivät synny koskaan sattumalta vaan ne ovat huolellisesti tehtyjen toiminnallisten ja strategisten päätösten tulosta. Päätökset tehdään mitatun ja todennetun tiedon pohjalta. On tärkeää ymmärtää, miten globalisaatio ja alaa muokkaavat digitalisaatio, jäljitettävyys ja läpinäkyvyys vaikuttavat yritysten materiaalivirtoihin kohdistuviin vaatimuksiin. Tiedonhallinta ja tiedon hyödyntäminen toiminnan kehittämisessä ovat keskiössä nykypäivän logistiikassa.

Transval on toiminut sisälogistiikassa yli 20 vuotta mitä erilaisimmissa toimintaympäristöissä. Asiakasyrityksillämme on ollut vuosien saatossa moninaisia haasteita ja vaativia muutostilanteita, joita Transval on ollut mukana ratkomassa. Näistä projekteista kertynyt näkemys ja kokemus ovat kerryttäneet meille ainutlaatuisen osaamispääoman Suomen markkinoilla ja Pohjoismaissa. Näiden pohjalta olemme kehittäneet omat hyväksi havaitut ja alaamme varten räätälöidyt Transval työkalut ja menetelmät.

Hyödynnämme kehitystoiminnassamme monipuolisesti Lean-periaatteita ja panostamme systemaattisesti mm. Lean Six Sigma Green/Black Belt -osaajien koulutuksiin. Tarjoamme automaatio-osaamisemme asiakkaidemme käyttöön, jotta jokaiseen toimintaympäristöön löytyy oikea tekninen ratkaisu.

Autamme asiakkaitamme, kun he haluavat parantaa ja kehittää yrityksensä sisälogistiikkaa kokonaisuutena tai virittää jotakin osa-aluetta entistä kilpailukykyisemmäksi. Konsultoimme mm. seuraavan tyyppisissä haasteissa: Varastojen-, terminaalien ja teollisuusympäristön layout-suunnittelu, varastokalustesuunnitelmat, automaatioratkaisuiden valinta, materiaalivirta-analyysit, arvovirtojen kuvaaminen ja kehittäminen, työnmittaus ja -tutkimus, kaluston optimointi, pakkauskehitys ja mittaroinnin kehittäminen.

Ota yhteyttä meihin. Keskustelemme kanssasi mielellämme lisää siitä, miten sisälogistiikan eri osa-alueita voidaan kehittää nykypäivän kilpailukykyvaatimuksia vastaavaksi. 

Asiakkuudet
Janne Kylmäoja
myynti- ja markkinointijohtaja
puh. 040 507 4743
etunimi.sukunimi@transval.fi

Haluatko lisätietoja konsultointipalveluistamme?

    Jätä yhteydenottopyyntö    Asiakastarina: terästoimittaja Kimet Oy

    Asiakkaamme terästoimittaja Kimet Oy:n toimitusjohtaja Mikko Sten kertoo yhteistyöstä Transvalin kanssa:

    “Emme omin voimin saaneet lisättyä materiaalin läpimenoa vastaamaan kasvavan liiketoimintamme tarvetta. Tämä kehitystyö nosti tehokkuuttamme ja vähensi virheiden määrää.

    Yhteistyö Transvalin kanssa on ollut helppoa ja tuloksia on saatu aikaan nopeasti. Transvalin avulla varastomme toimitusvarmuus on noussut yli 96 prosenttiin. Täysi luottamus on ollut molemmin puolista, ja asioista on puhuttu rehellisesti ja avoimesti. Oma henkilöstömme otti uutta oppia vastaan hyvin mielellään. Erityisesti nuoremmat olivat innoissaan, kun saivat omaan urakehitykseensä arvokasta ammatillista oppia.”