Siirry sisältöön
Varastointipalvelut1 -1

Uusi Sipoon varasto palvelee tehokkaasti ja vastuullisesti

Sipoon varasto: Vastuullista varastointia hyvien liikenneyhteyksien päässä

Transvalille keväällä 2022 valmistunut 30 000 neliömetrin ja 400 000 kuution kokoinen varastorakennus on merkittävä logistiikan investointi Suomessa. Rakennustyö Sipoon Bastukärrissä olevalla 6,5 hehtaarin kokoisella tontilla alkoi helmikuussa 2021. Yli neljän jalkapallokentän kokoinen varasto valmistui keväällä 2022. Tontin hankintahinta ja varaston rakennuttamiskustannukset ovat noin 37 miljoonaa euroa.

Uusi moderni varastomme Sipoossa tukee kestävää kehitystä. Rakennuksen materiaalivalinnoissa huomioidaan energiatehokkuus ja hiilidioksidipäästöt. Olemme sitoutuneen toimimaan fossiilittomasti vuoteen 2030 mennessä kiinteistöjen ja kuljetusten energiankäytön osalta. Lue lisää Postin ilmastovastuullisuudesta ja nettonollasta.

Energian lähteinä ovat pääosin maalämpö ja aurinkoenergia. Sijainti Vuosaaren sataman ja Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä lyhentää kuljetusmatkoja ja siten vähentää hiilipäästöjä. Sipoon varasto tarjoaa työpaikan arviolta 100 henkilölle

Modernia teknologiaa ja automaatiota asiakkaan eduksi

Uuden varaston uumeniin on rakennettu nykyaikainen moniasiakasympäristö, jossa hyödynnetään tehokkaasti digitaalista järjestelmäohjausta. Materiaalivirtojen seuranta helpottuu ja läpinäkyvyys lisääntyy, kun varastoinnin toimitusketju on alusta loppuun automatisoitu.

Kiinteiden varastohyllyjen lisäksi sähköisesti ohjatut siirtohyllyjärjestelmät kaksinkertaistavat varastointikapasiteetin. Pihalla on  28 lastauslaituria yhdistelmäajoneuvoille ja 10 lastauslaituria pakettiautoille, joihin liikenne ohjataan digitaalisella järjestelmällä. Varastossa tulee olemaan 60 sähkötrukkia, joista osa on miehittämättömiä.

Transvalin sertifioidut toimintatavat

Lue lisää Transvalin sertifioidusta toiminnasta

 

transval_sipoo_varasto-8844_small

Sipoon varasto lukuina:

  • 30 000 m2 (400 000 m3), josta 8000 m2 lämpötilasäädeltyä tilaa​
  • 220 metriä x 121 metriä​
  • 70 000 lavapaikkaa​
  • 27 000 lämpötilasäädeltyä lavapaikkaa (+16 – +19 C°)
  • Korkeus: 12 metriä​

Transvalilla on Suomessa noin 320 000 m2 omaa varastotilaa.

 
Transval varasto industry warehouse services

Kiinnostuitko?

Jos logistiikan ulkoistusratkaisut palveluna kiinnostavat, myyntimme kertoo mielellään lisää. Löydät yhteystietomme täältä!

Haluatko pysyä ajan tasalla sisälogistiikan uusimmista virtauksista? Tilaa uutiskirje!

alkuunalkuun