Ulkoistetut varastointipalvelut

Lisää kilpailukykyä varaston ulkoistuksella

Ulkoistetut varastointipalvelut ovat tehokas keino parantaa kilpailukykyä. Transvalilla on tarjota yli 350 000m2 varastotilaa yritykselle, joka haluaa pienentää kustannuksiaan ja lisätä ydinliiketoimintansa mahdollisuuksia. Meiltä löytyy työkalut sekä tilojen optimointiin, että tekemisen tehostamiseen. Logistiikan henkilöstö-, toimitila- ja kehittämiskustannukset muuttuvat avullamme kiinteistä kuluista muuttuviksi.

Transval takaa yrityksille viimeisimmän varasto- ja prosessiteknologian, joka tehostaa toimintaa. Tämän lisäksi uusimpien verkkotyökalujen avulla yritys voi kasvattaa myynnissä olevaa tuotevalikoimaa virtuaalisesti ilman tasevaikutusta. Kaikki tämä lisää myyntiä ja mahdollistaa nopean reagoinnin volyymivaihteluihin ja sesonkeihin.

Meillä on varastoissa tilaa ja kaikelle löytyy aina oma paikkansa

Tarjoamme varastopalvelun, kaupintavaraston, palautus- ja terminaalikäsittelyn ammattitaidolla ja joustavilla lisäpalveluilla: kun tarvitset toimialakohtaista erityisosaamista esimerkiksi tekstiileihin liittyen, suunnittelemme kanssasi toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun. Hyvin hoidetulla esivalmistelulla parannat yrityksesi asiakastyytyväisyyttä ja työtä tavaran vastaanotossa, esimerkiksi myymälässä.

Kaikki varastopalvelumme Suomessa ovat asiakkaille hiilineutraaleja palveluita – ilman lisämaksua. Varastomme ovat ympäristöystävällisiä ja digitaalisen varastointijärjestelmän myötä paperittomia. Energiatehokkuus näkyy kaikessa aina valaistuksesta tilaa säästäviin siirtohyllyihin ja pitkälle vietyyn automaatioon, kuten pakkausrobotteihin.

Transvalille on mahdollista ulkoistaa varasto pysyvästi tai kausiluonteisesti. Kilpailukyky paranee 10–30 % varastointitoimintaa tehostamalla: hoidamme logistiikkasi tehokkaasti ja joustavasti, tarvitsitpa varastotiloja tai varastoinnin ammattilaisia.

Haluatko lisätietoja varastointipalveluistamme?

  Jätä yhteydenottopyyntö  Varastoinnin lisäpalvelut

  Tarjoamamme lisäpalvelut ovat myyntiin toimitettaville tuotteille varastoinnin yhteydessä tehtäviä erilaisia viimeistelypalveluja. Lisäpalvelut nopeuttavat tuotteiden tuomista myyntiin ja vähentävät investointeja osa-alueisiin, jotka eivät kuulu yrityksen ydintoimintaan. Palvelut skaalautuvat tarpeen mukaan, ja ammattitaitoinen henkilökunta nopeuttaa prosesseja kokonaiskustannuksia madaltaen.

  Uudelleenpakkaamisen avulla tuotteelle tehdään houkutteleva ulkoasu, joka edistää asiakkaan ostopäätöstä ja lisää myyntiä. Esimerkiksi tuotteiden tarroitus ja valmiisiin myyntieriin pakkaaminen helpottavat tuotteiden esillepanoa myymälässä.

  Myymälätelineiden kokoaminen tarjoaa valmiiksi kootut ja täytetyt myyntitelineet, jotka nopeuttavat tuotteiden esillepanoa sekä vapauttavat oman henkilökunnan asiakaspalveluun ja muuhun yrityksen ydintoimintaan.

  Täydennämme myymälätelineet sopimuksen mukaan myös myymälöissä, katso lisää myymäläpalveluidemme sivuilta.

  Esiasennuspalveluilla nopeutetaan loppuasiakkaiden ostamien laitteiden käyttöönottoa. Laitteet voidaan esimerkiksi koota valmiiksi tai niihin voidaan asentaa ennalta haluttuja ohjelmistoja. Tämä vähentää yrityksen asiakaspalvelukuormitusta ja helpottaa loppuasiakkaan elämää.

  Yrityksen reklamaatioiden määrä vähenee ja nopea reagointi laatuongelmiin helpottuu laaduntarkastuspalveluilla. Laaduntarkastuspalvelut sisältävät esimerkiksi tuotteiden tarkastuksia tai koekäyttöjä ja takaa, että asiakkaat saavat sen, mitä haluavat.

  Vaarallisten aineiden varastoinnin avulla huolehdimme yrityksen puolesta kemikaaleihin liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista. Tarjoamme valmiit ja luotettavat ratkaisut myös vaarallisten kemikaalien varastointiin. Vaarallisia kemikaaleja ovat esimerkiksi tietyt puhdistusaineet, kosmeettiset tuotteet, akut ja kaasut.

  Lisäpalvelumme kattavat myös verkkokaupan toimitukset ja palautukset. Toimitamme tilaukset perille kuluttajille heidän haluamallaan tavalla kotimaassa ja ulkomaille. Asiakas saa tuotteet valintansa mukaan joko kotiin, pakettiautomaattiin, Postin toimipisteeseen tai verkkokaupan myymälään.

  Ota yhteyttä meihin. Keskustelemme kanssasi mielellämme lisää siitä, miten voimme tehostaa yrityksenne toimintaa kehittyneiden varastointipalveluiden avulla.

  Kirjaudu Proweb-palveluun  Antti Wikström
  Ulkoistetut varastointipalvelut
  puh. 040 528 5612
  etunimi.sukunimi@transval.fi

  Sopimusasiakkaanamme saat tarvittaessa yhteistyökumppaniverkostomme tiedot asiakaspalvelustamme:

  asiakaspalvelu@transval.fi

  Avoimia työpaikkoja!

  Oletko kiinnostunut työskentelemään logistiikka-alalla? Löydät avoimet työpaikkamme täältä.

  Katso myös rekrytoinnin yhteystiedot täältä.