Siirry sisältöön
Varastointipalvelut1 -1

Ulkoistetut varastointipalvelut

Ulkoistetut varastointipalvelut

Ei ole yhtä syytä siihen, miksi yritykset ulkoistavat varastonsa tai harkitsevat tekevänsä niin. Perinteisiä syitä ovat säästöt, jousto ja skaalautuvuus tai omaan ydinliiketoimintaan keskittyminen. Yhä useampi odottaa myös vastuunkantoa ympäristöstä ja työntekijöistä. Ulkoistus on kuitenkin tehokas keino parantaa kilpailukykyä.

Varastoinnin ulkoistuksella säästöä, joustoa, laatua ja tehokkuutta 

”Asiakkaamme saavat keskimääräisesti 10–30 prosentin kustannussäästöt luottamalla logistiikkavirtansa meidän käsiimme. Ja samalla alan edelläkävijän osaamisen. Tärkeintä on jatkuva parantaminen ja logistiikkavirtojen optimointi kestävästi. 

Transval_varastointi_FI

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt ulkoistusratkaisut toteutetaan pitkäjänteisellä kumppanuudella. Usein varastopalvelu integroidaan asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmiin saumattomaksi kokonaisuudeksi. Viime aikoina on korostunut myös yritysten tarve vahvistaa paikallista puskurivarastoa kansainvälisten toimitusongelmien varalta 

Meidän avullamme tilat, henkilöstön ja  laitteiden/työkoneiden määrä, pakkausmateriaalit ja -laitteet joustavat. Kaikki tämä mahdollistaa asiakasyrityksillemme nopean reagoinnin kasvavaan tai laskevaan volyymiin ja hyvän toimitusaikalupauksen omille asiakkailleen tai oman toiminnan nopeaan sopeuttamiseen.”

Avullamme logistiikan kiinteät kulut saadaan muuttuviksi kuluiksi 

Me optimoimme tilankäyttöä ja toimitusvarmuutta asiakkaidemme puolesta tarjoamalla varastointipalveluja kattavilla lisäarvopalveluilla niin maahantuojille, verkkokaupoille, tukkuliikkeille kuin esimerkiksi teollisuuden alan toimijoille.  

Asiakkaan logistiikan henkilöstö-, toimitila- ja kehittämiskustannukset  muuttuvat kiinteistä kuluista muuttuviksi ja tase kevenee. Parhaimmillaan avullamme voi saada jopa yli neljäkymmentä prosenttia kiinteistä kustannuksista muuttuviksi kustannuksiksi. Asiakkaamme maksaa vain tapahtumista, kuten tuotteiden vastaanottamisesta varastolle, säilyttämisestä kulloisenkin tarpeen mukaan, keräilystä, pakkaamisesta ja lähettämisestä.  

Yrityksen oman varastoinnin tai logistiikkatoimintojen ulkoistaminen ei tarkoita sitä, että oma logistiikkahenkilöstö täytyisi irtisanoa. Pääsääntöisesti uusien asiakkaidemme henkilöstö siirtyy ulkoistuksen myötä meille töihin. Logistiikkaa ammatikseen tekevät pääsevät oman alansa edelläkävijälle töihin ja oppimaan uutta sekä kasvamaan ja kehittymään omassa logistiikka-ammatissaan.

Tutustu kattaviin varastoinnin palveluihimme:

 

”Kemikaalien varastoinnin ulkoistus on konsernille strategisesti merkittävä kehitysaskel, joka tuo meille uudenlaista joustavuutta ja keskittymistä omaan ydinliiketoimintaamme. Samalla varmistamme kemikaalien turvallisen ja asiantuntevan käsittelyn pitkälle tulevaisuuteen. Meillä on vahva luottamus siihen, että Transval on meille tässä kehityksessä erinomainen yhteistyökumppani.” Algol-konsernin toimitusjohtaja Alexander Bargum uutisessa.

Sopimusasiakkaanamme saat tarvittaessa yhteistyökumppaniverkostomme tiedot ja standardiasiakkaiden varastopalveluiden tuote-ehdot asiakaspalvelustamme. 

 

Ota yhteyttä! Uskomme, että 320 000 m2 varastointitiloistamme ja 5000 transvalilaisen osaamisesta löytyy ratkaisu sinunkin yrityksesi varastointitarpeeseen!

 

Antti Wikström-1
Antti Wikström
Sopimuslogistiikka
surcharge_box

Energialisä - Energy Surcharge

Olemme ottaneet käyttöömme neljä kertaa vuodessa päivittyvän energialisän. 

We have adopted an energy surcharge that is updated four times a year.

surcharge_box

Vastuullista varastointia

Tutustu miten varastoinnissa voidaan jo suunnitteluvaiheessa ottaa huomioon vastuullisuusnäkökulma. Uusi moderni, toimintavarma ja turvallinen varastomme Sipoossa on tuorein esimerkki vastuullisesta varastoinnista.

Tarvitsetko tuotteillesi kuljetusta?

Asiakkaanamme voit tilata kuljetuksen helposti verkkopalvelun kautta. Tarvitset vain sopimustunnuksen ja pääset täyttämään kuljetustiedot.

alkuunalkuun