Siirry sisältöön
Alan johtava, raskaan kuljetuskaluston järjestelmä- ja varaosatoimittaja BPW Kraatz Oy ulkoistaa Suomen päävarastonsa Transvalille

Muutoksessa varaston henkilöstö siirtyy Transvaliin, yhtiö hakee varastolle entistä tehokkaampaa toimitusketjua.

100-vuotiaan BPW Kraatz Oy:n, noin 10 000 m2 Kivenlahdessa olevan päävaraston sisälogistiikka siirtyy maaliskuun 2022 alusta alkaen sisälogistiikan edelläkävijän ja markkinajohtajan, Transvalin vastuulle.

BPW Kraatz Oy:n toimitusjohtaja Henrik Danielsson toteaa, että muutos toteutetaan vastuullisesti. Varaston henkilöstö siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä Transvaliin ja jatkavat työtään BPW Kraatz Oy.n päävarastossa, Transvalin työnjohdon alla. Henrik toteaa Transvalin ottaneen huomioon yrityksen nykyiset ja tulevat tarpeet skaalautuvalla resurssoinnilla ja kehittyvillä varastoprosesseilla.

”Me BPW Kraatz Oy:ssä haluamme keskittyä ydinliiketoimintaamme, eli raskaisiin hyötyajoneuvoihin ja näihin liittyvien palveluiden kehittämiseen. Visiomme on olla Kuljetusalan tärkein strateginen kumppani. Tämä edellyttää määrätietoista, pitkäjänteistä ja rohkeatakin uudistamista, mitä tämäkin nyt solmittu yhteistyö osoittaa.”

Transval ottaa vastuun BPW Kraatz Oy:n päävaraston sisälogistiikasta maaliskuun alusta. BPW Kraatz Oy:ssä yli 20 vuotta työskennellyt logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen on tyytyväinen, että sisälogistiikkakumppaniksi tulee Transval.

”Varastomme henkilöstö pääsee nyt oman alansa edelläkävijän palvelukseen. Se tarkoittaa parhaiden käytänteiden oppia ja etenemismahdollisuuksia niille, jotka haluavat edetä logistiikkaurallaan. Transval myös varmistaa tarvittavan resurssoinnin niin määrällisesti kuin laadullisesti myös tulevaisuutta ajatellen. Olen hyvin tyytyväinen, että sisälogistiikkakumppaniksemme tuli Transval.”  

”Olemme hyvin otettuja, että oman alansa markkinajohtaja valitsi meidät sisälogistiikkakumppanikseen. Nyt helmikuussa tutustumme ensin toisiimme ja maaliskuusta alkaen aloitamme varastolla logistiikkatoimintojen edelleen kehittämisen. Logistiikkatoimintojen ja -prosessien jatkuva parantaminen työturvallisesti on päivittäistä toimintaamme, ja henkilöstöllä on merkittävä rooli sen onnistumisessa. Toivotamme uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi logistiikkajoukkueeseemme”, toteaa johtaja Harri Petjala Transvalista.

 

Lisätietoa:

BPW Kraatz Oy: Henrik Danielsson, toimitusjohtaja, puh. 020 7936 714, www.kraatz.fi

Transval: Harri Petjala, logistiikkapalveluiden johtaja, harri.petjala@transval.fi, puh. 045 670 8313

Kai Kankaala, sisälogistiikan myynti, kai.kankaala@transval.fi, puh. 040 673 7993

 

BPW Kraatz Oy on vuonna 1922 perustettu, maamme johtava valmistavaa kuljetusajoneuvoteollisuutta, jälkimarkkinatoimijoita ja kuljetusliikkeiden ydintoimintoja palveleva maahantuontiyritys. Yhtiö on Euroopan suurimman perävaunuakselivalmistajan, saksalaisen BPW:n tytäryritys. Vuoden 2021 liikevaihtomme oli yli 50 milj. euroa. Työllistämme Suomessa 80 henkilöä.

alkuunalkuun