Webinaarit logistiikan tekijöille – tervetuloa!

 

Transvalin asiantuntijoilla on logistiikasta pitkä ja monipuolinen kokemus. Osaamisen ja tiedon jakaminen hyödyttää koko toimialaa ja kaikkia meitä, jotka miettivät mm. miten materiaalivirtojen optimointia voisi parantaa tai miten volyymipiikkejä ja hävikkiä saisi hallittua tehokkaasti. Siksi järjestämme kaikille avoimia maksuttomia webinaareja. Olet tervetullut mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan: ”Hyvää työtä nuori” -tapahtumaan 29.9.2021

 • Mitä nuoret odottavat tulevaisuudelta ja työelämältä?

 • Mikä on heille merkityksellistä? Mitä nuoret tarvitsevat menestyäkseen ja loistaakseen?

Webinaarissa kerromme yhteistyöstämme Varman ja Diakonissalaitoksen kanssa, jossa tarjoamme nuorille työpaikan Transvalista.Olemme mukana keskustelemassa, mitä nuoret ajattelevat tulevaisuudesta ja työelämästä sekä miten eri yhteiskunnan toimijat voisivat tukea nuorten hyvinvointia ja työelämään kiinnittymistä entistä paremmin.

Pohdimme yhdessä eri sukupolvien ja yhteiskunnan toimijoiden kanssa konkreettisia ratkaisuja nuoren omaan arkeen. Hyvää työtä nuori -tapahtuma järjestetään verkossa ke 29.9. klo 12-15.30.

Merkitse tilaisuus kalenteriisi, ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu

 

AIEMMAT WEBINAARIT JA TALLENTEET

Verkkokauppa, kivijalkakauppa ja muuttuvien volyymien hallinta

Viime vuonna (2020) Finlaysonin verkkokauppavolyymi lähes kolminkertaistui. Parin vuoden ajan yhtiö on rakentanut ja valmistautunut vahvasti sesonkiluonteisen liiketoiminnan kaupankäynnin muuttumiseen kivijalkakaupoista verkkokauppaan.

 • Mitä tehdä kun verkkokaupan volyymiennuste ei vastaa todellisuutta?
 • Entä miten varmistaa kustannustehokas joustavuus niin osaamisessa kuin tiloissa matalasesongissa ja huippupäivinä?

Kerroimme Logy:n sisälogistiikkafoorumissa rehellisesti, millaisia ratkaisuja teimme yhdessä, jotta onnistuimme.
Katso webinaaritallenne, puhumassa Miia Silvasti, operatiivinen johtaja, Finlayson ja Semi Hurtta, asiakkuusjohtaja, Transval

TALLENNE: voit katsoa webinaarin täältä (tulossa)

Jos haluat kuulla asiasta lisää tai haluat logistiikkakumppanin apua volyymivaihteluiden hallintaan, otathan yhteyttä: myynti@transval.fi, suoraan Semiin (semi.hurtta@transval.fi).

Vastuullisesti yhdessä

Katso webinaari kesäkuulta, missä keskustelimme Varman toimitusjohtaja Risto Murron, Diakonissalaitoksen toimitusjohtajan Olli Holmströmin sekä näiden yhtiöiden asiakkuuspäälliköiden kanssa aiheesta: Nuorten työllistäminen on yhteiskuntavastuullinen teko, joka hyödyttää myös yritystä. Webinaari käsittelee yhteistyötämme Varman ja Diakonissalaitoksen kanssa, jossa tarjoamme nuorille työpaikan Transvalista

Meiltä Transvalista keskustelussa oli mukana Juha Honkavirta, joka on rekrytoinut meille kaikki ”Vamos”-hankkeen kautta tulleet nuoret työntekijät.

 

TALLENNE:  voit katsoa webinaarin täältä

 

Logistiikan ulkoistaminen – kartoituksesta onnistuneeseen toteutukseen

Ulkoistusratkaisujen asiantuntija Janne Kylmäoja esittelee sisälogistiikan ulkoistuksen aloittamisen liittyviä vaiheita ja oppeja.
 • palvelun tarjoajien arviointi
 • mahdolliset haasteet ja niiden taklaaminen
 • päätös ja mitä sen jälkeen
Jos sisälogistiikka ei ole entuudestaan tuttua, tässä lyhyt kuvaus: Sisälogistiikka tarkoittaa logistiikkapalvelujen tekemistä alihankintana asiakkaan omissa tiloissa, hyödyntäen asiakkaan prosesseja ja järjestelmiä. Tyypillisiä toimintoja ovat esimerkiksi varastoissa ja terminaaleissa tavaran vastaanotto ja keräily sekä tavaroiden käsittely ja yhdistely. Kaupan alalla toimintoja on mm. hyllyttäminen ja verkkokaupan keräily. Teollisuuden tuotannon sisälogistiikkaa ovat pakkaaminen ja lähetys.

 

 

MISTÄ OMAA LIIKETOIMINTAA PALVELEVA LOGISTIIKKA SYNTYY?

Kehitysjohtaja Vesa Rinne kertoo tehokkaan logistiikan osatekijöistä teoriassa ja käytännössä:

 • Voice of the Customer – asiakkaan odotukset logistiikalle
  • Laatu
  • Kustannussäästöt
  • Vastuullisuus
 • Näin toimii käytännössä: Sipoon varastossa teho yhdistyy vastuullisuuteen

TALLENNE:  voit katsoa webinaarin täältä.