Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Webinaarit logistiikan tekijöille – tervetuloa!

Transvalin ja emoyhtiömme Postin asiantuntijoilla on logistiikasta pitkä ja monipuolinen kokemus. Osaamisen ja tiedon jakaminen hyödyttää koko toimialaa ja kaikkia meitä, jotka miettivät mm. miten materiaalivirtojen optimointia voisi parantaa tai miten volyymipiikkejä ja hävikkiä saisi hallittua tehokkaasti. Siksi järjestämme kaikille avoimia maksuttomia webinaareja. Olet tervetullut mukaan!
Transval Juho-Lappalainen_500x500

Rakennuslogistiikan uusi aika: tahtituotanto ja logistiikkapalvelut

Kuuntele rakennuslogistiikan vetäjämme Juho Lappalaisen ajatuksia rakentamisen logistiikan kehittämistarpeista ja kuinka useat teollisuuden sisälogistiikan teemoista on hyödynnettävissä rakennusalalla. Juhon puheenvuoro Limowan webinaarissa 1.12.2022 kuultavissa nyt!

truck autumn

Postin vastuullisuuswebinaarisarja

Missä mennään viher- ja vastuullisuusväittämien regulaatiossa? Miksi jokaisen yrityksen kannattaa panostaa sosiaaliseen vastuuseen? Vastuullisuusraportointi muuttuu, mikä muuttuu organisaatiossa?  Emoyhtiömme Postin webinaarisarja syventyy ajankohtaisiin vastuullisuusteemoihin yhdessä  asiantuntijavieraiden ja omien asiantuntijoidemme kanssa. Linkistä pääset Postin vastuullisuussivulle, josta löydät myös aiemmat webinaaritallenteet. Tule mukaan!

Markku Viljanen transval 500x500px

Palvelulupauksen mittaamisen edellytykset sisälogistiikassa

Sisälogistiikan kehitysjohtaja Markku Viljanen kertoo logistiikan yhteistyöjärjestön, Limowan webinaarissa logistiikan palvelulupauksen mittaamisen edellytyksistä. Onko loppuasiakkaiden tarpeista syntyvän palvelulupauksen todentamiseen järjestelmässä dataa ja onko tarvittava prosessi operatiivisesta näkökulmasta mahdollinen?  Lisätietoa: Markku Viljanen

varasto_small

Varastopalveluilla vauhtia verkkokauppaan

Kun verkkokaupan toimitusmäärät kasvavat, ulkoistettu varastopalvelu lisää joustavuutta ja mahdollistaa asiakkaalle hyvän toimitusaikalupauksen. Webinaarissa kuulet, miten ulkoistettu varastopalvelu helpottaa verkkokauppiaan arkea. Lue myös artikkeli aiheesta.

webinar_3

Logistiikan ulkoistaminen – kartoituksesta onnistuneeseen toteutukseen

Webinaarissa esittelemme sisälogistiikan ulkoistuksen aloittamisen liittyviä vaiheita ja oppeja: palvelun tarjoajien arviointi, mahdolliset haasteet ja niiden taklaaminen, päätös ja mitä sen jälkeen. 

vesa_rinne

Mistä omaa liiketoimintaa palveleva logistiikka syntyy?

Kehitysjohtaja Vesa Rinne kertoo tehokkaan logistiikan osatekijöistä teoriassa ja käytännössä. Voice of the Customer - asiakkaan odotukset logistiikalle laadussa, kustannussäästöissä ja vastuullisuudessa sekä miten ne toimivat käytännössä. Esimerkkinä Sipoon varasto, jossa teho yhdistyy vastuullisuuteen.

alkuunalkuun