Siirry sisältöön
Myyntijohtaja Kai Kankaala kertoo, miksi logistiikan kumppanuus kannattaa

Transvalilla sisälogistiikan myyntiä luotsaava Kai Kankaala on tehnyt töitä asiakkaidemme parissa jo 11 vuotta. Kai jakaa kokemuksiaan siitä, miksi yhteistyö logistiikkakumppanin kanssa kannattaa. 

 
 

Logistiikan ammattilaiset hoitavat arkea puolestasi 

Ehdottomasti tärkein asia monelle asiakkaistamme on logistiikkakumppanin asiantuntevuus. Olemme alan ammattilaisia: varaston pyörittäminen on ydintoimintaamme ja siksi hanskaamme sen yleensä paremmin kuin yritys itse. 

”Olemme luotettava ja osaava kumppani. Moni kääntyy meidän puoleemme, kun toiminta kasvaa tai ylipäätään huomataan, että voimat omassa organisaatiossa eivät riitä varaston hoitamiseen,” Kai kertoo. 

Ammattilaisten avulla arki sujuu tehokkaammin, ja toimintaa voidaan myös kehittää. Esimerkiksi yhden asiakkaan kanssa paransimme työtä hyllytilan optimoinnilla. Kun ammattilaiset hoitavat hyllytilan suunnittelun, samoihin neliöihin voikin mahtua satoja uusia lavapaikkoja.  

Yhdessä laaditut mittarit auttavat suorituksen johtamisessa. Mittaamme toimitusvarmuutta, työturvallisuutta ja muita asiakkaillemme tärkeitä asioita. Pyrimme aina yltämään parempiin lukuihin kuin missä oltiin ennen kumppanuuden alkua. 

Laadukas työ ja jatkuva kehittäminen tuovat säästöjä  

Logistiikkakumppani vapauttaa pääomaa ja säästää kuluissa, kun maksat vain tehdystä työstä. Varmistamme, että paikalla on aina oikea määrä tekijöitä. Kattava resurssipankkimme takaa, että resursointi on optimoitu asiakkaan volyymien mukaisesti. 

”Saavutettavat säästöt nousevat yhdeksi keskeiseksi asiaksi lähes kaikkien asiakkaidemme kanssa. Kykymme luoda säästöjä perustuu ensisijaisesti optimoituihin resursseihin. Työkalupakissamme on monia muitakin työkaluja, joilla voimme kehittää asiakkaidemme prosesseja”, Kai kertoo. 

Työ on pitkäjänteistä: säästöt muodostuvat ajan saatossa, kun ensin otamme toimintaa haltuun ja sitten lähdemme kehittämään sitä pala palalta tehokkaammaksi. 

Panostamme siihen, että töissä on hyvä olla 

Kaiken tekemisen ytimessä on henkilökunta, joka viihtyy työssään. Panostamme tyytyväisyyteen ja tarjoamme riittävästi kiinnostavia töitä. Työntekijöiden tyytyväisyys on keskeistä sille, että yllämme jatkuvasti parempiin tuloksiin asiakkaidemme kanssa.

”Kun aloitamme yhteistyön, käymme aina tarkkaan läpi yrityksen arvot, taustan ja muut lainalaisuudet, jotta löydämme asiakkaalle parhaiten sopivan yksikönvetäjän. Omana aikana valinnat ovat menneet aika lailla aina nappiin”, Kai toteaa. 

Kun oma työ on työnantajan ydintekemistä, siitä ollaan kiinnostuneita ja siihen panostetaan. Tämä luo osaltaan työn merkityksellisyyttä ja voi olla positiivinen yllätys, jos siirtyy varaston ulkoistamisessa asiakkaalta Transvalin työntekijäksi. 

Kumppanuus tuo tuloksia 

Logistiikkakumppani tuo arkeen tehoa, säästöä ja sujuvuutta. Kain kokemuksesta yksi asia on kuitenkin kiistaton: parhaat tulokset saavutetaan, kun pohjalla on vankka kumppanuus. 

”Yhdessä saamme asioita aikaiseksi. Yksin voimme saavuttaa tuloksia vain tiettyyn pisteeseen asti. Olen nähnyt toistuvasti työurani aikana, että parhaat tulokset tehdään niissä asiakkuuksissa, jossa asiakas on aktiivinen ja panostaa yhteistyöhön”, Kai kertoo.  

Haluatko kuulla, miten voit kehittää yrityksesi toimintaa osaavan logistiikkakumppanin kanssa? Ollaan yhteydessä! 

Kai Kankaala, myyntijohtaja, puh. 040 673 7993, Kai.Kankaala@transval.fi 

Tutustu myös miten olemme auttaneet asiakkaitamme logistiikkatoimintojen tehostamisessa

 

alkuunalkuun