Siirry sisältöön
Uusi myyntijohtajamme Jari Immonen on logistiikan konkari

Jari Immonen on tuore transvalilainen, joka vahvistaa asiakastyötämme myyntijohtajan roolissa. Jari tuo taloon vankkaa kokemusta ja intohimoa logistiikka-alaa kohtaan.

Jari vastaa Transvalissa varasto- ja sisälogistiikkapalveluiden myynnistä ja asiakkuuksista. Ennen Transvalille tuloaan Jari on toiminut muun muassa toimitusjohtajana Steveco Oy:ssä ja Kaukokiito-konsernissa sekä työskennellyt PostNordissa ja DSV:llä. Hän on toiminut uransa aikana aktiivisesti myös alan eri järjestöissä.

”Hienoa päästä mukaan markkinajohtajan matkaan. Olen päässyt tutustumaan erilaisten kumppanuuksien kautta jo 20 vuoden ajan Transvalin arvomaailmaan ja tapaan toimia. Arvostan transvalilaisten ammattimaisuutta, dynaamisuutta ja suoraselkäisyyttä. Hienoa tulla tekemään töitä tällaiseen porukkaan, ja päästä sitä kautta itsekin kehittymään tässä minulle niin rakkaassa logistiikkamaailmassa”, Jari kertoo.

Kokonaisvaltaiset ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin

Transvalissa Jarin kiinnostuksen herätti laaja kokonaistarjoama ja ison talon mahdollisuudet. Voimme tukea asiakasta kattavasti läpi logistiikan arvoketjun, varsinkin, kun mukaan lasketaan emoyhtiö Postin kyvykkyydet. Se on alalla harvinaista.

Myyntijohtajan rooliin Jari haluaa ennen kaikkea tuoda asiakaslähtöistä ajattelua. Asiakkaan tarpeita on kuunneltava herkällä korvalla ja sopivat ratkaisut löydettävä sitä kautta, monipuolisia kyvykkyyksiä hyödyntäen. Laaja-alaisten kokonaisuuksien parissa työ voi välillä haastaa, ja se tuntuu Jarista innostavalta.

Kaikki lähti kiinnostuksesta logistiikka-alaan

Jarin takataskusta löytyy roimasti kokemusta logistiikan isosta kuvasta ja siihen liittyvistä lainalaisuuksista, mutta myös halua oppia ja kehittyä. Taustalla kytee intohimo alaan, joka heräsi jo nuorena.

Kiinnostuin logistiikka-alasta armeijan jälkeen. Intuitio johdatti kouluttautumaan ensin logistiikkainsinööriksi, sitten alalle töihin, ja myöhemmin kouluttauduin edelleen työn ohella diplomi-insinööriksi. Opiskelemaan lähteminen oli yksi parhaista päätöksistäni. Vaikka olen ollut alalla pitkään, lähestyn asioita nöyrästi ja uteliaasti. Logistiikka-ala on yksi haastavimmista ja sen parissa saa koko ajan kehittyä – rajaa ei ole", Jari toteaa.

Vapaa-ajalla Jari kertoo, että aikaa kuluu remontin, rassaamisen ja reissaamisen parissa.

”Vanha torppa Saimaalla, perinnetalo kotina Sipoon maaseudulla ja kaksi moottoripyörää pitävät kädet täynnä tekemistä. Uteliaana ihmisenä olen myös kiertänyt paljon kotimaassa ja ulkomailla”, hän kertoo.

Haluaisitko jutella Jarin kanssa siitä, miten voimme tukea yritystäsi logistiikan parissa? Ota yhteyttä!

Jari Immonen
Myyntijohtaja
Puhelin: 0400 499125
Jari.Immonen@posti.com

alkuunalkuun