Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Algol

Transvalin toimintamalli palvelee erinomaisesti Algolin tarpeita

Algol Chemicals Oy kuuluu pitkät perinteet omaavaan suomalaiseen Algol-konserniin, joka toimii Suomen lisäksi Baltiassa, Venäjällä, Ukrainassa, Valkovenäjällä ja Skandinaviassa. Tänä päivänä tämä kansainvälinen monialayhtiö on edelleen suomalainen perheyhtiö.

Transval varasto industry warehouse services

”Transvalin kanssa sovittu toimintamalli on palvellut erinomaisesti tarpeitamme kehittää varastotoimintaamme. Transvalin kanssa olemme myös parantaneet kykyämme reagoida volyymivaihteluihin, samalla varastotilamme ovat olleet tehokkaammassa hyötykäytössä. Korkeatasoinen toiminta varmistetaan tiiviillä ja luottamuksellisella yhteistyöllä, jossa olemme onnistuneet erinomaisesti.”

– Anssi Kiviniemi, logistiikkapäällikkö, Algol Chemicals Oy

Yhtiö on alansa johtava toimija ja tarjoaa laajan valikoiman teollisuus- ja erikoiskemikaaleja sekä raaka-aineita teollisen tuotannon prosesseihin. Tuotteet hankitaan maailmanlaajuisesti ja asiakkaat palvellaan paikallisesti. Yhtiön laajasta valikoimasta löytyy teollisuuskemikaaleja yli sadalta eri valmistajalta ja tuotetoimituksia tehdään vuosittain noin 40 000.

Toimitusketjun hallinta on teknisessä kaupassa tärkeässä roolissa. Algol Chemicals tarjoaa aikataulutetut toimitukset suoraan asiakkaan tuotantoon, samalla varmistaen että toimitettavia tuotteita on turvallista käsitellä, kuljettaa ja käyttää. Tuotteet toimitetaan joustavasti paikallisista varastoista tarpeen mukaan.

Kyky vastata haastaviin volyymimuutoksiin sekä ennustettava ja läpinäkyvä kustannusrakenne turvallisuudesta tinkimättä olivat lähtökohtina kun yhteistyötä Transvalin kanssa aloitettiin.

Tutustu myös

Haluatko pysyä ajan
tasalla logistiikan
uusimmista virtauksista?
Tilaa uutiskirjeemme!

alkuunalkuun