Siirry sisältöön
Vallilan kuosit Transvalin huomaan
 

Suomalaisille tuttu ja rakas Vallila, vuonna 1935 perustettu kotimainen sisustus- ja tekstiilialan yritys, on ulkoistanut Tuusulassa sijaitsevan varastonsa Transvalille.

 

Tuusulassa sijaitsevassa varastossa käsitellään kaikki Vallilan tuotteet matoista suihkuverhoihin. Saapuvat tavarat vastaanotetaan, hyllytetään oikeille paikoilleen, kerätään hyllyiltä tilauksiin ja lähetetään asiakkaille. Erilaiset sesongit ja juhlapyhät näkyvät varastossa vilskeenä ja kiireenä, kun Vallilan värikkäitä tuotteita tilataan koteihin ympäri Suomen.

Asiakkaiden palvelutaso pysyy ja paranee

Vallilan brändin omistaa Manna & Co, jonka missiona on kehittää brändejä tavanomaisuudesta erinomaisuuteen. Yrityksen brändiportfolioon kuuluu Vallilan lisäksi Finlayson, Makia, Reino&Aino, The Lexington Company ja yhtiön osin omistama Sasta.

”Tuntui luontevalta aloittaa keskustelut Vallilan sisälogistiikan ulkoistamisesta. Luottamuksen on rakentanut jo kolme vuotta kestänyt yhteistyö Finlaysonin logistiikan osalta. Asiakkaidemme palvelutaso pysyy ja paranee, jonka lisäksi me pystymme keskittymään entistä paremmin omaan tehtäväämme, brändiportfolion kehittämiseen. On myös tärkeää, että henkilöstö pääsee osaksi ammattilaisista koostuvaa logistiikkatoimijaa, jossa osaamista voi kehittää edelleen”, sanoo Mika Martikainen, Manna & Co:n logistiikkajohtaja.

Yhteistyö rakentuu luottamukselle

”Vallila on upea uusi asiakas: talo täynnä väriä ja historiaa. Ei ole kovin montaa kuluttajaa Suomessa, joka ei tuntisi tätä tekstiilialan brändiä ja sen hienoja kuoseja. Keskusteluyhteys Manna & Co:n kanssa on ollut erinomainen alusta alkaen. Luottamusta ja yhteisen tahtotilan rakentumista vahvisti entisestään se, että olemme jo aiemmin saaneet vastuullemme Finlaysonin tuotteiden varastoinnin. Hienoa, että myös Vallilan sisälogistiikka on nyt luotettu meidän käsiimme”, kertoo Transvalin myyntijohtaja Kai Kankaala.

Kuva: Vallila

Kiinnostuitko logistiikan ulkoistamisesta?

Lisätiedot: Kai Kankaala, myyntijohtaja, puh. 040 673 7993, Kai.Kankaala@transval.fi

Median yhteydenotot: Postin MediaDesk

alkuunalkuun