Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange
Ajankohtaista
Vastuullisuus ja strateginen kumppanuus ovat Lindströmille tärkeitä – ”Yhdessä saamme aikaan enemmän”

Yhteiset tavoitteet ja kehittäminen luovat pohjan Lindströmin ja Transvalin pitkälle yhteistyölle. Työn tulokset näkyvät varaston korkeassa laadussa.

Yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä Lindström on uskonut Suomen keskusvarastonsa Transvalin huomaan. Se palvelee kansainvälisen yrityksen toimintaa monessa markkinassa: kotimaassa, Baltiassa ja Ruotsissa, osittain myös Keski-Euroopassa.  

Tiivis yhteistyö on tuottanut hyviä tuloksia 

Lindströmillä Procurement & Supply Chain -toimintaa vetävä Jarmo Vahtervuo kertoo, että varaston toimintaan ollaan tyytyväisiä. Vahtervuo on ehtinyt kehittämään yhteistyötä myös pöydän toisella puolen, silloisella Itellalla työskennellessään. 

”Kilpailutimme syksyllä keskusvaraston, ja Transval oli jälleen paras vaihtoehto. Varaston korkea toiminnan laatu oli keskeinen syy sille, että halusimme jatkaa yhteistyötä”, Jarmo Vahtervuo kertoo. 

Keskusvaraston toimitusvarmuus on tällä hetkellä vakuuttava 99,98 %. Myös vastaanoton oikea-aikaisuus, keruun oikeellisuus ja toimituksen oikea-aikaisuus hipovat täyttä sataa. 

Yhteistä kehittämistä ohjaa lean-ajattelu. Olemme karsineet turhaa pois ja keskittäneet fokusta siihen, mikä tuo lisäarvoa Lindströmin asiakkaille. Työntekijöiden ajattelutavan muuttamiseen ja lean-ajattelun jalkauttamiseen on tehty pitkäjänteistä työtä. Tehostaminen on ollut hyväksi niin Lindströmille kuin Transvalillekin, Vahtervuo uskoo. 

Jarmo Vahtervuo Lindström 800px x 1200pxLindströmillä Procurement & Supply Chain -toimintaa vetävä Jarmo Vahtervuo kertoo, että varaston toimintaan ollaan tyytyväisiä: Keskusvaraston toimitusvarmuus on tällä hetkellä vakuuttava 99,98 %. Strateginen kumppanuus ja vastuullisuuden edistäminen ovat tärkeitä.

Vastuullisuus on yhteinen määränpää 

Lindström ja Transval jakavat kunnianhimoiset tavoitteet vastuullisuuden saralla.  

Lindströmille vastuullisuus on pitkälti kiertotaloutta, ja yritys panostaa materiaalien laatuun, elinikään ja kierrätykseen. Läpi arvoketjun syntyviä päästöjä pyritään vähentämään vuosittain, ja Vahtervuo tunnistaa kumppanien ja toimittajien tärkeän roolin onnistumisessa. 

”Meillä on kovat tavoitteet vastuullisuuden saralla, ja asia on otettu myös Transvalilla ja Postissa tosissaan. Yhdessä saamme aikaan enemmän kuin yksin”, Vahtervuo toteaa. 

Konkreettinen esimerkki yhteisestä vastuullisuustyöstä tulee menneeltä syksyltä. Silloin varaston lämmitysjärjestelmä uudistettiin, ja samalla varaston päästöt poljettiin nollaan. Nyt varastossa lämmittää ilmavesilämpöpumppu. 

Kohti tulevaa kasvua 

Lindström kasvaa koko ajan, ja toivoo tulevaisuudessa kumppaneiltaan joustavuutta ja venymistä kasvuun. Strateginen kumppanuus ja vastuullisuuden edistäminen ovat tärkeitä. Vahtervuo arvostaa myös sitä, että voimme tuoda näkymiä toimialalta yhteisiin pöytiin. 

”Strategisessa kumppanuudessa onnistumme tälläkin hetkellä todella hyvin. Yhteistyö pelaa ja se on yksi syy, miksi olemme olleet Transvalin kanssa niin pitkään. Maailma muuttuu ja meidän on aktiivisesti haettava uusia ratkaisuja yhdessä”, Jarmo Vahtervuo kertoo. 

 

transval ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ja haluat kehittää yrityksesi logistiikkatoimintoja osaavan kumppanin kanssa?
alkuunalkuun