Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

Movere

Movere luottaa Transval Henkilöstöpalveluihin

Transval Henkilöstöpalvelut ja Movere aloittivat yhteistyön vuonna 2012 ja nykyään Transval toimittaa varastotyöntekijöitä sekä Hyvinkään että Lahden varastoihin.
movere_pic

”Toimialallamme vuodenaikojen mukaiset sesongit korostuvat, joten keväällä varastoissa saatetaan tarvita tuplamäärä henkilökuntaa talviaikaan verrattuna. Tilaamme Transvalilta henkilöstöä avaimet käteen –periaatteella, eli emme osallistu hakijoiden karsimiseen tai haastatteluun missään vaiheessa. Luotamme siihen, että vain logistiikkaan ja tuotantoon keskittyvänä toimijana Transval löytää sopivimmat tekijät varastoihimme. Jos hoitaisimme hakuprosessin itse, se kuormittaisi organisaatiotamme yllättävän paljon emmekä välttämättä silti saisi halutunlaisia tekijöitä. Olemme olleet tyytyväisiä valintaamme.” -Jussi-Pekka Huovila, toimitusjohtaja

Yhtiö on Transvalille monipuolinen asiakas siinä mielessä, että henkilöstötarpeita on laidasta laitaan: tilauksia on pitkä- tai lyhytkestoisia, etukäteen suunniteltuja tai kiireellisiä ja työnkuvat vaihtelevat aloittelijalle soveltuvasta rautaisen ammattitaidon vaativaan.

movere

Movere Oy on Suomen suurin maataloustuotteiden kuljettaja, joka kuljettamisen ja tavaravirtojen hallinnan lisäksi tuottaa laivaus- ja varastointipalveluja sekä suunnittelee ja kehittää asiakkaidensa logistiikkaprosesseja. Maatalouden lisäksi avaintoimialoihin kuuluvat kemianteollisuus, raskas rautakauppa ja metsäteollisuus. Tavarat liikkuvat yli 400 monipuolisesti varustellun ajoneuvoyhdistelmän voimin ympäri Suomea ja toimintaa ohjataan yhdellä alan kehittyneimmistä toiminnanohjausjärjestelmistä.

www.movere.fi

Tutustu myös

Haluatko pysyä ajan tasalla sisälogistiikan uusimmista virtauksista? Tilaa uutiskirje!

alkuunalkuun