Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut – oikeaa osaamista sisälogistiikan eri tehtäviin

Sisälogistiikan osaaminen ja sen jatkuva kehittäminen on taitolaji. Samoin liiketoiminnan alati muuttuvan volyymin hallinta vaatii joustavaa resursointikykyä ja kykyä toimia nopeastikin heilahtelevissa henkilöstötarpeissa.

Transval on logistiikka-alan johtava henkilöstöpalvelukumppani. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja monipuolisia henkilöstöpalveluja ja alan parasta osaamista joustavasti. Meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus alan työvoiman rekrytoinnista, joten ymmärrämme asiakkaan tarpeet ja tunnemme alan työtehtävät sekä niihin sopivat hakijaprofiilit.

Monipuoliset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissä monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla. Panostamme myös jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme osaajillemme monipuoliset kehityspolut erityyppisissä sisälogistiikan tehtävissä.

Oikein suunniteltuna henkilöstövuokraus tai henkilöstöpoolin käyttö säästävät kustannuksia ja antavat tarvittavaa joustoa, oli sitten kyse loma- ja ruuhkahuippujen tasaamisesta tai pidempiaikaisesta tarpeesta. Yhteistyö kanssamme varmistaa resursoinnin helppouden ja oikean osaamisen.

Ota yhteyttä meihin. Keskustelemme kanssasi mielellämme lisää siitä, miten yrityksenne pystyy paremmin resursoimaan osaamistaan alati muuttuvien volyymien keskellä.

Sakari Kiiskinen

Sakari Kiiskinen
liiketoimintajohtaja, Transval Henkilöstöpalvelut Oy
puh. 045 670 8322
etunimi.sukunimi@transval.fi

Haluatko lisätietoja henkilöstöpalveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö