Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus – oikeaa osaamista oikeaan aikaan

Volyymien hallinta, sesongit ja arjen muuttuvat tilanteet vaativat nopeaa ja joustavaa resursointikykyä. Henkilöstövuokraus mahdollistaa toiminnan ja osaamisen skaalautuvuuden korkea- ja matalasuhdanteissa sekä tasaa oman henkilöstön työkuormaa arjessa.

Oikein suunniteltuna henkilöstövuokraus tai henkilöstöpoolin käyttö säästää kustannuksia ja antaa tarvittavaa joustoa, oli sitten kyse loma- ja ruuhkahuippujen tasaamisesta tai pidempiaikaisesta tarpeesta.

Osaamista voi vuokrata joustavalla hinnoittelulla määräajaksi, toistaiseksi, keikaksi tai kahdeksi tai pitkäaikaisesti.

Logistiikan ammattiosaajia ei kasva joka oksalla

Siksi on luontevaa vuokrata osaaminen tehtäväalaan erikoistuneelta yhtiöltä.

“Meillä on takana yli 25 vuotta kokemusta nimenomaan logistiikkatyöstä, sen tehostamisesta ja ulkoistusratkaisujen toteuttamisesta. Ykkösenä tässä on henkilöstömme. Sillä on merkitystä, millaisella osaamisella, miten ja millä työvälineillä teemme työmme. Ja erityisesti sillä on merkitystä, että työntekijä on motivoitunut, arvostettu ja että hän nauttii työstään”, kertoo Jani Lindström, Transvalin Henkilöstöratkaisujen johtaja.

Kokemuksemme ansiosta ymmärrämme asiakkaan tarpeet ja tunnemme alan työtehtävät sekä niihin sopivat hakijaprofiilit. Jatkuva kehittäminen ja kehittyminen ovat ykkösmottojamme – jaamme alan parhaat käytännöt koko henkilöstöllemme.

“Meillä on transvalilaisia varastotöissä. On järkevämpää antaa heidän hoitaa nopeastikin tarvittavat henkilöt meille kulloiseenkin tilanteeseen: voimme itse keskittyä ydinosaamiseemme”, Jyrki Ristinen, logistiikkapäällikkö, Medifon.

Vuokraa meiltä valmiiksi treenatut tekijät

Perehdytämme ja koulutamme työntekijämme työtehtäviin etukäteen, näin työn tekeminen aloitetaan heti kun on tarve. Varmistamme omassa koulutusyksikössämme, Transval Akatemiassa, että henkilöstömme työskentelytavat ovat ergonomiset, turvalliset ja työ tehdään lean-ajattelumallin mukaisesti. Kaikki turha ja hukka karsitaan pois. Tämä näkyy asiakkaalle työn tehostumisena ja työntekijälle mielekkäänä työn tekemisenä. Panostamme työturvallisuuteen, tavoitteenamme on, ettei kukaan loukkaannu työtehtävissään.

Osaajamme ovat usein moniosaajia, he työskentelevät asiakasyrityksissä erilaisissa työtehtävissä sisälogistiikan, tuotannon prosessien sekä myymälälogistiikan eri osa-alueilla. Osa työntekijöistämme on vasta alalle siirtyneitä, osalla on vankka ja pitkäaikainen ammattiosaaminen jo hankittuna.

Yhteistyön aloittaminen kanssamme on mutkatonta: logistiikka-alan työntekijöitä voi joko vuokrata tai työtehtävät ja -toiminnot voi ulkoistaa meille kokonaan tai osittain. Ensimmäisenä askeleena voi olla vuokratyön ostaminen tuntipohjaisesti ja seuraavana askeleena siirrytään vieläkin riskittömämpään suoritetyöhön.

Vuokratyöntekijät ovat yhtäläisessä asemassa vakinaisten työntekijöiden rinnalla työyhteisössä

Henkilöstövuokraus tuo myös vuokratyöntekijän elämään valinnanvapautta ja mahdollisuuden nähdä moniakin erilaisia työtehtäviä, joista on hyvä valita mikä itseä eniten kiinnostaa. Monille vuokratyö onkin ponnahduslauta työelämään, toisille pysyvämpi valinta vaikkapa pienten lasten vanhempana tai urheilijana.

“Vuokratyöntekijänä olen päässyt näkemään useita eri työtehtäviä ja olen löytänyt oman paikkani työurallani. Meillä ei ole vakinaisiin työntekijöihin verrattuna eroa ollenkaan”, kertoo asiakkaallamme varastotyötä tekevä Jennifer Kyllönen.

Työntekijöidemme #asenneratkaisee, eli se mitä luvataan myös tehdään. Meille hakeutuu ja meille rekrytoidaan hyvällä asenteella, työmotivaatiolla ja tinkimättömästi asiakkaan edun eteen työtä tekeviä ihmisiä. Olemme oikeudenmukainen ja vastuullinen työnantaja ja arvostamme kaikkia työntekijöitämme.

Oletko kiinnostunut työskentelemään logistiikka-alalla? Löydät avoimet työpaikkamme täältä.

 

Otathan yhteyttä. Myyjämme Jocke, Maiju, Jussi, Sami ja Jari vastaavat kysymyksiisi, yhteystiedot löytyvät täältä. 

Haluatko lisätietoja henkilöstöpalveluistamme?

  Jätä yhteydenottopyyntö  Jani Lindström
  Henkilöstöratkaisut
  puh. 050 308 3481
  etunimi.sukunimi@transval.fi

  “Motivoitunut, osaava ja arvostettu työntekijä tekee aina parhaansa. Meidän koko logistiikkajoukkueen tavoitteena on palvella asiakkaitamme niin, että päivän päätteeksi voi käydä nukkumaan stressittömästi ja hyvillä mielillä. Niin asiakas kuin työntekijäkin.”

  Lue Henkilöstöratkaisut-liiketoiminnan johtaja Jani Lindströmin haastattelusta enemmän aiheesta!


  Haluatko välttää lomautuksia ja irtisanomisia? Ratkaisu voi olla skaalautuva henkilöstömäärä. Lue lisää Kauppalehden Studiosta.

  Kiinnostaako sinua sisälogistiikan tehostaminen? Lataa tästä Transvalin sisälogistiikkaopas

  Lue lisää Transvalin palveluista