Siirry sisältöön
Tehoa ja turvaa skaalautuvalla henkilöstömäärällä – vältä lomautukset tai irtisanomiset

Monissa yrityksissä on laskusuhdanteissa omia työntekijöitä tai logistiikkatilaa liikaa, ja volyymipiikeissä puolestaan liian vähän. Skaalautuvuutta ei juurikaan ole. Logistiikan ulkoistus tuo toimintaan joustoa: työntekijäpooli tuo turvaa ja joustavuutta viikoittaisen volyymivaihtelun tai sesonkikiireen tasoittamiseen.

"Laskusuhdannetilanteissa pienemmällä omalla henkilöstömäärällä yritysten ei tarvitse turvautua lomautuksiin tai irtisanomisiin, vaan heillä on aina oikea määrä henkilöstöä käytössä. Yhteistyön aloittaminen kanssamme on mutkatonta: logistiikka-alan työntekijöitä voi joko vuokrata tai työtehtävät ja -toiminnot voi ulkoistaa meille kokonaan tai osittain. Ensimmäisenä askeleena voi olla vuokratyön ostaminen tuntipohjaisesti ja seuraavana askeleena siirrytään vieläkin riskittömämpään suoritetyöhön."

Haussa 10-30 % kustannussäästöt

Usein yrityksissä keskitytään oman ydinliiketoiminnan ja siinä olevien työntekijöiden osaamisen kehittämiseen. Logistiikka jää kehityksen hännän huipuksi. Transval tuo yrityksille logistiikan osaamista ja noin 10-30 prosentin kustannussäästöt, kun se ulkoistaa logistiikan tekemisen Transvalille. Meillä on takana yli 25 vuotta kokemusta nimenomaan logistiikkatyöstä, sen tehostamisesta ja ulkoistusratkaisujen toteuttamisesta. Ykkösenä tässä on henkilöstömme. Sillä on merkitystä, millaisella osaamisella, miten ja millä työvälineillä teemme työmme. Ja erityisesti sillä on merkitystä, että työntekijä on motivoitunut, arvostettu ja että hän nauttii työstään.

 

Turha ja hukka on karsittu pois

Monet lähes 5000 Transvalin työntekijästä ovat moniosaajia. Tällä varmistetaan se, että kun yhdellä alalla tai yhdessä työpisteessä on hiljaista, tekijälle tarjotaan hommia kiireisemmällä alalla. Näin henkilöstö ei seiso tyhjänpanttina. Tai toisaalla huhki ylitöitä.  Varmistamme omassa koulutusyksikössämme, että työskentelytavat ovat ergonomiset, turvalliset ja työ tehdään lean-ajattelumallin mukaisesti. Kaikki turha ja hukka karsitaan pois. Tämä näkyy asiakkaalle työntehostumisena ja työntekijälle mielekkäänä työn tekemisenä. Korona-aikana esimerkiksi, kun osa aloista hiljeni, työntekijöitä siirrettiin vilkastuneille aloille tasaamaan volyymihuippuja. Saavutettavat säästöt asiakkaalle olivat merkittäviä ja järjestely lisäsi työntekijöiden työmotivaatiota.

–  Motivoitunut, osaava ja arvostettu työntekijä tekee aina parhaansa. Meidän koko logistiikkajoukkueen tavoitteena on palvella asiakkaitamme niin, että päivän päätteeksi voi käydä nukkumaan stressittömästi ja hyvillä mielillä. Niin asiakas kuin työntekijäkin.

TEE LOGISTIIKAN ULKOISTUSPÄÄTÖS

  • Päätä muutoksen tekemisestä riittävän nopeasti, luota faktalukuihin
  • Fokusoi ydinliiketoimintaasi
  • Valitse luotettava ja osaava logistiikkakumppani
  • Tee ja testaa logistiikan kulurakennetta sekä toimintamallia yhdessä kumppanin kanssa
  • Valitse yrityksellesi sopivin logistiikan ulkoistusaste
  • Osta varastotilat kumppanilta, tilakustannukset pienenevät, koneet ja laitteet poistuvat taseestasi
  • Ulkoista logistiikkatyön tekeminen, osittain tai kokonaan
  • Ulkoista omat logistiikkatyöntekijät kumppanille. Ei tarvetta irtisanomisille ja aina oikea määrä osaajia ja osaamista vallitsevaan tilanteeseen ja hetkeen.

Ota yhteyttä. Olemme luotettava, kokenut ja alan johtava logistiikkakumppani. Jatkuva kehitys, alan edelläkävijyys ja #asenneratkaisee ovat mottojamme. www.transval.fi

Transval auttaa siirtämään niin pienet kuin suuremmatkin tavarat, oli sitten kyse muropaketin hyllytyksestä kaupassa, lavojen lastauksesta trukeilla terminaaleissa ja varastoissa tai kymmenien tuhansien kilojen painoisista komponenteista tehtaissa ja tuotantolaitoksissa.

alkuunalkuun