Siirry sisältöön
Henkilöstön osaaminen on toiminnan selkäranka

Meillä Transvalilla koulutus ja kehittäminen ovat tärkeä osa henkilöstön hyvinvointia. Laadukas ja liiketoimintalähtöinen kouluttautuminen takaa asiakkaidemme ja Transvalin kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa. Meillä tätä koulutukset yhteen kokoavaa koulutusohjelmaa kutsutaan nimellä Transval Akatemia, joka mahdollistaa erilaisten erityisesti transvalilaisia varten räätälöityjen koulutusten tarjoamisen yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten koulutusten kautta. Seuraavassa artikkelissa kerromme tästä lisää.

Transval Akatemia keskittyy henkilöstön koulutukseen ja kehittämiseen, on työntekijä sitten uransa alussa tai jo pidemmälle ehtinyt osaaja. Kehitysohjelman puitteissa on mahdollista suorittaa korttikoulutuksia, mm. työturvallisuus- ja hyvinvointikortit. Lisäksi tarjolla on koulutusta erilaisista päivän kestävistä kursseista aina ammattitutkinnon suorittamiseen asti.

akatemian_painopistealueet

 

Transval Akatemian eri painopistealueet

Kouluttautuminen motivoi menestymään

Meillä on viime vuosina painotettu entistä enemmän erilaisia esimiestyöhön liittyviä koulutuksia. Esimiehen merkitys tiimin toiminnan laadulle ja tehokkuudelle on merkittävä. Olemme luoneet oman mallimme ottaa haltuun ja johtaa erilaisia tiimejä tehokkaasti logistiikan ehdoilla. Luomamme koulutusohjelman puitteissa koulutetaan samalla myös tulevia esimiehiä tulevaisuuden kasvun haasteisiin. Tällä hetkellä koulutustarjottimella ovat esimerkiksi seuraavat koulutukset:

  • Esimiehille suunnatut lähiesimiehen perustutkinto
  • Tekniikan erikoistutkinto, jotka toteutetaan yhteistyökumppanin avulla oppisopimuksella

Näin lähipäivissä opittu saadaan linkitettyä arkipäivän työhön ja oppimista tapahtuu myös päivittäisessä työssä erilaisten tehtävien avulla.

Erilaiset päivän kestävät kurssit täydentävät osaamista ja palvelevat tarvittaessa täsmäkoulutuksina mikäli työtehtävät tai asiakkaan tarpeet muuttuvat.  Täydentävää koulutusta tarvitaan usein myös sellaisissa tilanteissa, jossa työntekijä vaihtaa yksiköstä toiseen.

Lähtökohtana on aina laadukkaan esimiestyön tuottama arvo asiakkaalle

Transval Akatemian kautta toteutettavien esimieskoulutusten taustalla on tavoite esimiestyön yhdenmukaistamisesta ja kehittämisestä. Tämä mahdollistaa uusien toimintamallien jalkauttamisen tehokkaasti ja laadukkaan esimiestyön niin henkilöstön kuin asiakkaiden suuntaan. Ja me keskitymme lähtökohtaisesti aina erityisesti logistiikka-alan viimeisimmän tiedon ja taidon tuomiseen asiakkaittemme hyödyksi ja anna asiakkaillemme mahdollisen keskittyä omaan ydinosaamisalueeseen.

Meiltä löytyy esimerkkejä logistiikan laadun ja operatiivisen tehokkuuden parantamisesta esimiestyön avulla monelta eri toimialalta. Varaa aika asiantuntijoiltamme ja kerro oma logistiikan esimiestyöhön liittyvä haasteesi ja autamme ratkomaan sen.

alkuunalkuun