Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

F9 Distribution

F9 Distribution kasvaa määrätietoisesti

Transval Henkilöstöpalvelut on toimittanut varastotyöntekijöitä F9:n Tampereella sijaitsevaan
8000 m2:n logistiikkakeskukseen vuodesta 2011 lähtien. Tilausprosessi käynnistyy vuosineljänneksittäin päivitettävästä rekrytointitarpeen ennusteesta ja tarkentuu kuukausi- viikko- ja päivätasolle tehtäviin tilauksiin.
d9

”Transvalin toimihenkilöiden pitkä varastoalan kokemus ja sisälogistiikan toimintojen ymmärtäminen näkyvät positiivisesti henkilöstön rekrytoinnissa, heillä on kyky löytää sopivat tekijät sekä opiskelijapooliin että kiinteisiin vuoroihin.Omassa toiminnassamme korostuu määrätietoinen eteenpäin suuntautuminen ja nopea toiminta, joten edellytämme sitä tietysti myös kumppaniltamme.”

– Esko Heinonen, logistiikkajohtaja F9 Distribution Oy www.f9.fi

Työntekijöitä palkataan sekä vakiovuoroihin että opiskelijapooliin, josta apuvoimia saadaan tarvittaessa jopa samalle päivälle. Vakiovuoroihin rekrytoitaessa henkilön olemassa oleva osaaminen ja itsensä kehittämisen tahto korostuvat. Poolissa nopeus, mutkattomuus ja luottamus F9:n, Transvalin ja työntekijän välillä on äärimmäisen tärkeää, koska hektisessä toiminnassa tilausvaihtelut saattavat varsinkin sesonkiaikoina olla todella suuria eri päivien välillä. Sovitun työssäoloajan jälkeen F9 voi palkata transvalilaisen omille kirjoilleen.

f9

F9 on suomalainen, yrittäjävetoinen IT- ja kodintekniikkatukkuri. Valikoimiin kuuluvat tietotekniikan ja kodintekniikan laatutuotteet, jotka F9 jakelee koko suomalaiseen jälleenmyyntikanavaan. Yrityksen huima kasvu perustuu aktiivisen myyntityön lisäksi tarkasti suunniteltuun ja tavoitteelliseen toimintaan sekä edelläkävijyyteen alan prosessien kehityksessä. Tänä vuonna F9 on laajentunut Baltiaan ja liikevaihto ylittää jo 200 M€ vuodessa.

www.f9.fi

Tutustu myös

Haluatko pysyä ajan tasalla sisälogistiikan uusimmista virtauksista? Tilaa uutiskirje!

alkuunalkuun