Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

DSV Road

DSV Road – pitkä yhteistyö on kantanut hedelmää

Transvalin ja DSV:n sopimus kattaa Vantaan logistiikkakeskuksessa tehtävät vienti- ja tuontikuormien käsittelyt. Yhteistyö on jatkunut jo kaksi vuosikymmentä, joten kaikki mahdolliset terminaalin tavarankäsittelyn kipupisteet on jo löydetty.
DSV

”Ammattitaito, avoimuus ja luotettavuus lisättynä nopealla reagoinnilla” vastaa DSV Road Oy:n terminaalipäällikkö Tom Jokinen kysyttäessä Transvalin vahvimpia ominaisuuksia.

 

Terminaalissa kappaletavara-sana saa varsin laajan merkityksen: lähetykset pitävät sisällään kaikkea mahdollista kenkälaatikosta huippukalliiden teknologiainstrumenttien kautta teräsrakenteisiin.

Käsiteltävän tavaran luonne saattaa kuitenkin muuttua nopeasti markkinoiden sekä vienti- ja tuontiprojektien elämisen mukaan. Myös alan säännöksiin ja toimintatapoihin tulee aika ajoin muutoksia, joten tuleen ei jäädä makaamaan vaan toimintaa tarkastellaan säännöllisesti, ja uusiatekemisen tapoja mietitään ja testataan.

DSV:n terminaalissa – kuten monissa muissakin Transvalin työkohteissa – Transval vastaa myös työnjohdosta. Tämä on koettu laajassa ulkoistuksessa parhaaksi vaihtoehdoksi niin tuottavuuden, henkilöstön viihtyvyyden kuin kustannustehokkuudenkin osalta.

Erityisen tärkeänä luotettavuuden takaajana Jokinen näkee sen, että Transvalilla on lähialueella kymmeniä terminaalityöntekijöitä, joista löytyy tarvittaessa apua ruuhkahetkiin.

Henkilökunnan sitoutumista ja yhteyshenkilöiden tavoitettavuutta Jokinen pitää jo itsestäänselvyytenä.

dsv_small

DSV –yhtiöiden globaali vuotuinen liikevaihto on noin 6 mrd. euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee noin 22.000 logistiikan ammattilaista yli 70 maassa eri puolilla maailmaa. DSV:n Road-divisioona hoitaa maantiekuljetuksia, tarjoten kuljetuksia käytännössä kaikkien yritysten tarpeisiin.

www.fi.dsv.com

Tutustu myös

Haluatko pysyä ajan tasalla sisälogistiikan uusimmista virtauksista? Tilaa uutiskirje!

alkuunalkuun