Terminaalipalvelut

Terminaalipalvelut Transval

Terminaalipalvelut – terminaali on logistiikan kriittinen solmukohta

Terminaalitoiminta vaatii moniulotteista näkymää tavaran jatkuvaan liikkeeseen sisään ja ulos. Tässä jatkuvassa 24 h virrassa korostuvat Transvalin huippuunsa viritetty prosessi, ammattitaitoinen henkilökunta ja ajanmukainen kalusto. Ne varmistavat, että materiaalivirrat jatkavat nopeasti matkaansa terminaalista kohti määränpäätä ja tuovat prosessiin logistista tehokkuutta.

Palvelumme koostuvat lastaus-, purku- ja lajittelupalveluista sekä ulkokenttäpalveluista, kuten nostopalveluista ja piha-alueiden kunnossapidosta. Kaikki Transvalin palvelut perustuvat suoritepohjaiselle hinnoittelulle. Terminaaleissa tämä tarkoittaa ennalta sovittua hintaa jokaista käsiteltyä tonnia kohti.

Terminaalipalveluita tuotamme kappaletavaran osalta laajasti huolinta- ja kuljetusliikeasiakkaidemme terminaaleissa, lisäksi käsittelemme pitkää ja painavaa tavaraa isoilla koneilla ulkokentillä mukaan lukien vetomestaripalvelut. Satamien yhteydessä olemme keskittyneet paperirullien käsittelyyn ja ajoneuvologistiikkaan.

Tarjoamme rajatusti kuljetuspalveluita asiakkaillemme mm. nosturiautot, puoliperäliikenne ja pakettiautot.

Ota yhteyttä meihin. Keskustelemme kanssasi mielellämme lisää siitä, miten voimme tuoda lisää tehokkuutta ja toiminnallisuutta vaativaan terminaaliympäristöönne.

Haluatko lisätietoja terminaalipalveluistamme?

  Jätä yhteydenottopyyntö  Jussi-Pekka Hoskari
  Sisälogistiikka
  puh. 041 439 2443
  etunimi.sukunimi@transval.fi

  Avoimia työpaikkoja!

  Oletko kiinnostunut työskentelemään logistiikka-alalla? Löydät avoimet työpaikkamme täältä.

  Katso myös rekrytoinnin yhteystiedot täältä.