Siirry sisältöön
Henkilöstö

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus – oikeaa osaamista oikeaan aikaan

Volyymien hallinta, sesongit ja arjen muuttuvat tilanteet vaativat nopeaa ja joustavaa resursointikykyä. Henkilöstövuokraus mahdollistaa toiminnan ja osaamisen skaalautuvuuden korkea- ja matalasuhdanteissa sekä tasaa oman henkilöstön työkuormaa arjessa. Oikein suunniteltuna henkilöstövuokraus tai henkilöstöpoolin käyttö säästää kustannuksia ja antaa tarvittavaa joustoa, oli sitten kyse loma- ja ruuhkahuippujen tasaamisesta tai pidempiaikaisesta tarpeesta. Osaamista voi vuokrata joustavalla hinnoittelulla määräajaksi, toistaiseksi, keikaksi tai kahdeksi tai pitkäaikaisesti.

Transval_hlostoratkaisut_160623

Logistiikan ammattiosaajia ei kasva joka oksalla - Kannattaa siis vuokrata osaaminen tehtäväalaan erikoistuneelta yhtiöltä!

“Meillä on jo vuodesta 1994 alkaen kokemusta nimenomaan logistiikkatyöstä, sen tehostamisesta ja ulkoistusratkaisujen toteuttamisesta. Ykkösenä tässä on henkilöstömme. Sillä on merkitystä, millaisella osaamisella, miten ja millä työvälineillä teemme työmme. Ja erityisesti sillä on merkitystä, että työntekijä on motivoitunut, arvostettu ja että hän nauttii työstään.”

Kokemuksemme ansiosta ymmärrämme asiakkaan tarpeet ja tunnemme alan työtehtävät sekä niihin sopivat hakijaprofiilit. Jatkuva kehittäminen ja kehittyminen ovat ykkösmottojamme – jaamme alan parhaat käytännöt koko henkilöstöllemme.

transval Henkilöstöpalvelut 1200x800

Asiakkaan näkökulma: Joustavuutta ja keskittymistä omaan ydinliiketoimintaan

“Meillä on transvalilaisia varastotöissä. On järkevämpää antaa heidän hoitaa nopeastikin tarvittavat henkilöt meille kulloiseenkin tilanteeseen: voimme itse keskittyä ydinosaamiseemme”, Jyrki Ristinen, logistiikkapäällikkö, Medifon.

Vuokraa meiltä valmiiksi treenatut logistiikkatekijät

Perehdytämme ja koulutamme työntekijämme työtehtäviin etukäteen, näin työn tekeminen aloitetaan heti kun on tarve. Varmistamme, että henkilöstömme työskentelytavat ovat ergonomiset, turvalliset ja työ tehdään lean-ajattelumallin mukaisesti. Tämä näkyy asiakkaalle työn tehostumisena ja työntekijälle mielekkäänä työn tekemisenä. Panostamme työturvallisuuteen, tavoitteenamme on, ettei kukaan loukkaannu työtehtävissään.

Osaajamme ovat usein moniosaajia, he työskentelevät asiakasyrityksissä erilaisissa työtehtävissä sisälogistiikan, tuotannon prosessien sekä myymälälogistiikan eri osa-alueilla. Osa työntekijöistämme on vasta alalle siirtyneitä, osalla on vankka ja pitkäaikainen ammattiosaaminen jo hankittuna.

Yhteistyön aloittaminen kanssamme on mutkatonta: logistiikka-alan työntekijöitä voi joko vuokrata tai työtehtävät ja -toiminnot voi ulkoistaa meille kokonaan tai osittain. Ensimmäisenä askeleena voi olla vuokratyön ostaminen tuntipohjaisesti ja seuraavana askeleena siirrytään vieläkin riskittömämpään suoritetyöhön.

Vuokratyöntekijän näkökulma: Valinnanvapautta, joustavuutta ja yhtäläinen asema vakinaisten rinnalla työyhteistössä

Henkilöstövuokraus tuo myös vuokratyöntekijän elämään valinnanvapautta ja mahdollisuuden nähdä moniakin erilaisia työtehtäviä, joista on hyvä valita mikä itseä eniten kiinnostaa. Monille vuokratyö onkin ponnahduslauta työelämään, toisille pysyvämpi valinta vaikkapa pienten lasten vanhempana tai urheilijana.

“Vuokratyöntekijänä olen päässyt näkemään useita eri työtehtäviä ja olen löytänyt oman paikkani työurallani. Meillä ei ole vakinaisiin työntekijöihin verrattuna eroa ollenkaan”, kertoo asiakkaallamme varastotyötä tekevä Jennifer.

Oletko kiinnostunut työskentelemään logistiikka-alalla? Löydät avoimet työpaikkamme täältä.

“Motivoitunut, osaava ja arvostettu työntekijä tekee aina parhaansa. Meidän koko logistiikkajoukkueen tavoitteena on palvella asiakkaitamme niin, että päivän päätteeksi voi käydä nukkumaan stressittömästi ja hyvillä mielillä. Niin asiakas kuin työntekijäkin.” 

Työntekijöidemme #asenneratkaisee, eli se mitä luvataan myös tehdään. Meille hakeutuu ja meille rekrytoidaan hyvällä asenteella, työmotivaatiolla ja tinkimättömästi asiakkaan edun eteen työtä tekeviä ihmisiä. Olemme oikeudenmukainen ja vastuullinen työnantaja ja arvostamme kaikkia työntekijöitämme.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää miten voisimme auttaa yritystäsi logistiikan henkilöstöasioissa! Myynti@transval.fi

Tule asiakkaaksemme! Jo yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme. Tutustu lisää!

Haluatko pysyä ajan tasalla sisälogistiikan uusimmista virtauksista? Tilaa uutiskirje!

alkuunalkuun