ABB luottaa Transvalin asiantuntemukseen

Transval on tärkeä osa logistisia toimintojamme

Transval palvelee ABB Oy Motors and Generators -liiketoimintayksikköä Helsingissä kokonaisuudella, joka sisältää tehdaslogistiikkaa, varastologistiikkaa, pakkauspalveluita ja räätälöityjä lisäarvopalveluita.
Yhteistyön juuret ovat jo 15 vuoden takaa. Vuosien varrella yhteistyö on laajentunut ja toimivaan kokonaisuuteen on liitetty uusia palvelumuotoja.

– Transvalin lisäarvologistiikan asiantuntijuus näkyy taidossa löytää ratkaisuja tuotantomme vaatimuksiin, kertoo sopimuksesta vastaava Hannu Uusitalo.

– Transvalilaiset tuntevat liiketoimintaamme ja toimintaympäristöämme. Pitkä yhteistyö avainhenkilöiden välillä  näyttäytyy avoimuutena, luotettavuutena, avoimuutta noudattavana hinnoitteluna ja kykynä vastata yhteisiin haasteisiin, Uusitalo painottaa.

– Transvalin asiantuntijoilla on ollut jo vuosia merkittävä rooli ABB:n pakkausten ja pakkaamisen kehittäjinä. Olemme yksi maailman johtavia sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymiä ja kumppaneidemme on pystyttävä toimimaan tällaisessa ympäristössä. Luotamme Transvaliin kehitysprojekteissamme tehdaslogistiikan ja pakkaamisen asiantuntijana, kertoo Hannu Uusitalo.

– Teemme yhdessä jatkuvasti työtä sen eteen, että toimintamme vastaa ympäröivän maailman muutoksia. Olemme tyytyväisiä Transvalin toimintatapaan, summaa Hannu Uusitalo.

ABB on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä. Suomen Motors and Generators -yksikkö panostaa vahvasti korkean hyötysuhteen moottoreiden ja generaattoreiden tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yksikkö kehittää ja valmistaa moottoreita ja generaattoreita kaikille teollisuudenaloille ja sovelluksiin maailmanlaajuisesti. Tehtaat sijaitsevat Helsingissä ja Vaasassa.

ABB