Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange

ABB luottaa Transvalin asiantuntemukseen

Transval on tärkeä osa logistisia toimintojamme

Transval palvelee ABB Oy Motors and Generators -liiketoimintayksikköä Helsingissä kokonaisuudella, joka sisältää tehdaslogistiikkaa, varastologistiikkaa, pakkauspalveluita ja räätälöityjä lisäarvopalveluita.
Yhteistyön juuret ovat jo 15 vuoden takaa. Vuosien varrella yhteistyö on laajentunut ja toimivaan kokonaisuuteen on liitetty uusia palvelumuotoja.

 
transval_teollisuus_s

– Transvalin lisäarvologistiikan asiantuntijuus näkyy taidossa löytää ratkaisuja tuotantomme vaatimuksiin, kertoo sopimuksesta vastaava Hannu Uusitalo.

 

– Transvalilaiset tuntevat liiketoimintaamme ja toimintaympäristöämme. Pitkä yhteistyö avainhenkilöiden välillä  näyttäytyy avoimuutena, luotettavuutena, avoimuutta noudattavana hinnoitteluna ja kykynä vastata yhteisiin haasteisiin, Uusitalo painottaa.

– Transvalin asiantuntijoilla on ollut jo vuosia merkittävä rooli ABB:n pakkausten ja pakkaamisen kehittäjinä. Olemme yksi maailman johtavia sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymiä ja kumppaneidemme on pystyttävä toimimaan tällaisessa ympäristössä. Luotamme Transvaliin kehitysprojekteissamme tehdaslogistiikan ja pakkaamisen asiantuntijana, kertoo Hannu Uusitalo.

– Teemme yhdessä jatkuvasti työtä sen eteen, että toimintamme vastaa ympäröivän maailman muutoksia. Olemme tyytyväisiä Transvalin toimintatapaan, summaa Hannu Uusitalo.

 
ABB_reference

ABB on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä. Suomen Motors and Generators -yksikkö panostaa vahvasti korkean hyötysuhteen moottoreiden ja generaattoreiden tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yksikkö kehittää ja valmistaa moottoreita ja generaattoreita kaikille teollisuudenaloille ja sovelluksiin maailmanlaajuisesti. Tehtaat sijaitsevat Helsingissä ja Vaasassa.

Tutustu myös

alkuunalkuun