Siirry sisältöön
Sisälogistiikan kumppani tuo tehoa materiaalivirtojen käsittelyyn

Sisälogistiikka on osa Transvalin DNA:ta. Olemme tehneet materiaalien ja tuotteiden käsittelyä asiakkaidemme tiloissa ja järjestelmillä jo vuosikymmenien ajan. Tiedämme, että yhtä kaikille sopivaa mallia ei ole, vaan räätälöimme ratkaisun aina asiakkaan näköiseksi ja kokoiseksi. Logistiikan ulkoistamisella asiakkaidemme on mahdollista saavuttaa jopa 10–30 % kustannussäästöt. 

 
Huolehdimme sisälogistiikasta asiakkaan tiloissa, esimerkiksi varastoilla, terminaaleissa, satamissa, tuotantolaitoksissa, teollisuuspuistoissa ja myymälöissä. Meillä työskentelee yli 5 500 logistiikan ammattilaista eri puolilla Suomea. 
 

Otamme haltuun tuotantoprosessit tavaran vastaanotosta  kokoonpanoon, hyllytykseen, keräilyyn, pakkaamiseen sekä kuljettamiseen ja kierrättämiseen. Emoyhtiömme Postin avulla voimme tarjota laajat kuljetuspalvelut ja huolehtia koko logistisesta toimitusketjusta.

 

Sisälogistiikan ulkoistaminen kumppanille tehostaa työtä ja parantaa kilpailukykyä

Kun sisälogistiikassa työskentelee kiinteä määrä henkilöstöä, muodostuu siitä yrityksellesi kiinteä kulu. Tuomme kuluun joustoa: laskemme datan avulla optimaalisen henkilöstömäärän joka tilanteeseen ja varmistamme, että töissä on aina sopiva määrä logistiikan ammattilaisia. 

Tehostamme logistiikkatoimintoja. Lisäämme henkilöstön sisäistä liikkuvuutta, tuomme ketjuissa olevia haasteita esiin ja käytämme dataa toiminnan kehittämiseen. Pakkaaminen on konkreettinen esimerkki tehostamisesta: pakkaamme fiksummin, jolloin säästämme kuljetuskapasiteettia ja poistamme pullonkauloja pakkaamosta. Pakkausprosessien jatkuvalla kehittämisellä tuotamme kustannussäästöjä ja parannamme kilpailukykyä. 

Vuosikymmenten kokemuksella huolehdimme logistiikasta puolestasi. Hyödynnämme osaamistamme logistiikan ammattilaisina, jotta voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Jo yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaakin tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme.

Data näyttää suuntaa ja tunnistaa kehitysalueita 

Data ohjaa päivittäistä työtämme. Hoidamme datankeruun ja sen kääntämisen kehitysmahdollisuuksiksi puolestasi. Käytämme jo käytössäsi olevia järjestelmiä ja rakennamme ratkaisuja niiden päälle.  
Mittaamme ja tutkimme työtä ja siihen liittyviä prosesseja, jotta voit kehittää toimintaasi. Omassa yhtiössämme koulutuksen saaneiden noin 150 Lean Six Sigma osaajan ammattitaitoa hyödynnetään jo sadoissa asiakasympäristöissä.

Teemme esimerkiksi saapuvan materiaalivirran kollien tunnistamista, seurantaa ja datan visualisointia. Luomme analyyseja tavarantoimittajista, mikä auttaa tunnistamaan mahdollisia ongelmia tai kehitysalueita omissa prosesseissa. Sen kautta saat kättä pidempää, jonka voit jakaa esimerkiksi hankintaorganisaatiolle. 

Pilotoimme esimerkiksi tekoälyn avulla uusia ratkaisuja, joilla mahdollistamme asiakkaidemme toiminnan tehostamisen ja sitä kautta menestyksekkään kasvun.

Kehitymme ja kehitämme yhdessä 

Otamme sisälogistiikan ja siihen liittyvän päivittäisen työn harteiltasi. Merkittävimmät kehitysharppaukset teemme kuitenkin yhdessä asiakkaan kanssa. Saavutamme parhaat lopputulokset, kun olemme yhdessä sitoutuneet työn kehittämiseen. Järjestämme asiakkaidemme kanssa esimerkiksi vuosittaisia kehityspäiviä, joiden aikana käymme läpi tärkeitä teemoja ja tunnistamme kehityskohteita. Päivittäistä kehitystyötä teemme rinta rinnan arjessa. Se, mitä ja miten eilen tehtiin vaikuttaa tähän päivään. Missä onnistuttiin hyvin, missä voimme parantaa? 

Kiinnostuitko ja haluat kehittää yrityksesi logistiikkatoimintoja osaavan kumppanin kanssa?

Tutustu miten olemme auttaneet asiakkaitamme logistiikkatoimintojen tehostamisessa

Ota yhteyttä 

alkuunalkuun