Siirry sisältöön
Transvalin Varastointipalvelut varautuu turvaamaan palveluitaan myös sähkökatkojen aikana

Transvalin toiminta on osa huoltovarmuutta. Siksi pyrimme turvaamaan palvelujemme jatkumisen myös poikkeuksellisissa tilanteissa, kuten sähkökatkojen aikana. 

Asiantuntijaryhmämme seuraa tiivisti viranomaisten ja energiayhtiöiden viestintää. Olemme varautuneet turvaamaan ainakin osan palveluistamme myös sähkökatkojen aikana. Tärkeimpiä tehtäviämme on varmistaa henkilöstön työturvallisuus sähkökatkon aikana ja sähkökatkon jälkeinen tuotannollinen tekeminen. Kummankin tavoitteen osalta olemme tehneet tarkemmat suunnitelmat hallitsemiemme kiinteistöjen osalta. Asiakaskohteissa teemme suunnitelmat yhdessä asiakkaan kanssa. 

Transvalilla on toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi muualla Suomessa, joten myös paikalliset sähkökatkot voivat vaikuttaa toimintaamme. Vaikutukset vaihtelevat sijainnin ja keston mukaan. Samoin vaihtelee se, millaisella varoitusajalla saamme tiedon katkoista. Suunnitelluista sähkökatkoista saamme tiedon ennakolta, suunnittelemattomissa sähkökatkoissa reagointiaika voi olla vain minuutteja.

Toimintaamme voi vaikuttaa myös asiakkaidemme sähkönsaanti ja digitaalisen tiedon kulku. Suurin osa palvelujen toteuttamiseen tarvittavasta asiakastiedosta on digitaalisessa muodossa. Näiden tietojen saaminen myös sähkökatkojen aikana on erittäin tärkeää. 

Tämänhetkinen arvio sähkökatkojen vaikutuksista palveluihimme

Arvioimme sähkökatkojen vaikutuksia palveluihimme aina tilanteen mukaan, sitä mukaa kun saamme ajantasaisia tietoja energiayhtiöiltä. 

Jos sähkökatko on paikallinen ja lyhytaikainen (noin 0-3 tuntia):

•    Vaikutukset toimintaan riippuvat muun muassa alueesta ja kellonajasta
•    Pystymme hoitamaan osan palveluistamme sovitussa aikataulussa tai 1–2 työpäivän viiveellä
•    Tulemme tiedottamaan asiakkaita, joihin sähkökatkolla on vaikutusta

Jos sähkökatkoja on samaan aikaan useilla alueilla tai jos katkot pitkittyvät, arvioimme niiden aiheuttamat viiveet palveluihimme tilannekohtaisesti. 

alkuunalkuun