Siirry sisältöön
Transvalin tiimille voitto Power Platform -toteutusten SM 2022 -kilpailussa

Transvalin sisälogistiikka -liiketoiminnossa on systemaattisesti kehitetty digitaalisia palveluita kotimaisille teollisuusasiakkaille myös Power Platformin avulla.

Transvalin tiimi esitteli oman ratkaisunsa Power Platform HPR -tapahtumassa Triplassa Helsingissä 13. joulukuuta ja vei voiton korkeatasoisessa finaalissa. Loppumittelöissä oli mukana kuusi parasta toteutusta. 

”Kilpailutyömme käsittelee kokonaisuutta, jossa toteutamme pääasiassa teollisuuden asiakkaille low code -teknologialla lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Toteuttamamme työkalut lisäävät läpinäkyvyyttä toimitusketjussa, ja myös luovat sellaista dataa asiakkaidemme käyttöön, jota heidän omat järjestelmänsä eivät pysty tuottamaan. Tämä taas lisää meidän käsissämme olevassa prosessissa tuotettavan arvon määrää, kertovat Markku Viljanen ja Juho Peltomäki, jotka esittelivät kilpailutyön tapahtumassa.

Markku vastaa Transval sisälogistiikka-liiketoiminnon operatiivisestä kehittämisestä ja Juho työskentelee Markun tiimissä merkittävässä roolissa Power Platform -ratkaisuiden kehittämisessä. 

”Monipuolisille ratkaisuille on luvassa jatkoa, sillä toiminnan tehostaminen ja tiedon läpinäkyvyys ovat osa palvelulupaustamme asiakkaillemme. Teknologiasta on tähän mennessä omin voimin otettu kaikki irti ja jatkossa kokonaisuuden kehittämisessä on apuna yhteistyökumppani, jolta saamme tukea Power Platform -ratkaisuiden kehittämiseen sekä tietoa viimeisimmistä uudistuksista,” kertovat Markku ja Juho.

Tuomaristo kiitti useasta sovelluksesta koostuvaa kokonaisuutta, jolla on paljon käyttäjiä sekä antoi ulkoisista käyttäjistä paljon plussaa – ratkaisulla on selvästi arvoa. Tuomaristo huomioi Transvalin kilpailutyössä monipuolisen teknologian käytön ja edelleen kehittyvän ratkaisun. 
 
Kilpailutyöstä tuli myös mm. seuraavanlaista positiivista palautetta:
 
  • Hieno toteutus ja oiva keksintö ratkaista luultavasti melko kustannustehokkaasti asiakkaan ns. ulkokehällä oleva tarve
  • Todella monipuoliselta vaikuttava ratkaisu. Ilmeisen hyvä läpinäkyvyyden lisääntyminen prosesseissa niihin osallistuville.
  • Hyödyllinen ja turhaa työtä vähentävä ratkaisu 
  • Hienosti prosessi heti alusta otettu haltuun. Hyvä, että hyödynnetty eri sovelluksista. Helppokäyttöinen appi. Hyödyttää asiakasta ja toimittajaa. 

Onnittelut Markulle, Juholle ja tiimille - hieno päätös kehitystiimin vuodelle 2022 ja tästä on hyvä kääntää katseet kohti uutta vuotta!

Lisätietoja aiheesta Markku Viljanen

Kiinnostuitko ja haluat kehittää logistiikkatoimintoja kanssamme?

Ota yhteyttä meihin

Lue lisää logistiikkaratkaisuistamme

alkuunalkuun