Siirry sisältöön
Uusi rakennuslogistiikan palvelutarjoamamme FinnBuild-messuilla 4.-6.10.2022

Tervetuloa FinnBuild-messuille osastollemme 6g29 keskustelemaan kanssamme ja kuulemaan, miten uusi rakennuslogistiikan palvelutarjoamamme tuo kustannussäästöjä ja tehokkuutta työmaille!

FINNBUILD 4.-6.10.2022 HELSINGISSÄ

Helsingissä 4.-6.10. järjestettävillä kansainvälisillä FinnBuild-rakennus- ja talotekniikkamessuilla esittelemme uutta rakennuslogistiikan palveluvalikoimaamme. Tarjoamme rakennusalan yrityksille työmaan sisälogistiikan hoitamisen lisäksi kuljettamiseen liittyvät palvelut, varastoinnin sekä henkilöstövuokrauksen.

Kattava palveluvalikoimamme vastaa rakennusyhtiöiden päivittäisiin haasteisiin:

  1. TYÖMAALOGISTIIKKA – työmaan logistiikkasuunnittelu yhdessä järjestelmässä, materiaalien oikea-aikainen siirtely työmaan sisällä. Myös suojaaminen, työmaasiivous ja jätehuolto, työturvallisuuspalvelu. Aina oikea määrä työturvallisesti toimivia ammattilaisia apunasi oikeassa paikassa!
  2. (VÄLI)VARASTOINTI – tuotteiden vastaanotto, hyllytys, keräily, pakkaus, lähettäminen (myös pakkausten purkaminen, esiasennukset, kititys, valmistelut).
  3. KULJETTAMINEN – joko oman kuljetuskumppaniverkostomme kautta tai emoyhtiömme Postin rahti-/pakettikuljetuspalveluilla. Kalusto ja resurssit riittävät palvelemaan kattavasti Suomessa!
  4. SISÄÄNKANNOT – varmistamme henkilöstömme työturvallisen toimintatavan, koulutuksen ja jatkuvan kehittymisen.
  5. Logistiikan ammattilaisten HENKILÖSTÖVUOKRAUS
  6. REAALIAIKAINEN TIETO tuotteiden ja materiaalien saapumistiedoista ja lähetyksistä, kun materiaali on hallinnassamme.

Hyödyt sinulle ja koko rakennusalalle:

  • TEHOKKUUTTA materiaalivirtojen hallintaan. Poistamme toimitusviiveitä, odotusaikoja, turhia materiaalien siirtelyjä. Vapautamme työmaan työnjohdon ja ammattirakentajien työajan itse rakentamiseen.
  • KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ joustavalla palvelusopimuksella, joissa kulut määräytyvät pääosin suoriteperusteisesti. Voit siirtyä pois kiinteiden tila- ja henkilökustannusten maailmasta
  • LUOTETTAVUUTTA: Meillä on yli 5 000 logistiikan ammattilaisen joukkue ja vakavarainen omistuspohja. Logistiikka on ydinliiketoimintaamme, jota kehitämme jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa
  • TURVALLISUUTTA työmaalle: Välivarastointikyvykkyytemme ansioista voimme toimittaa materiaalit oikea-aikaisesti oikeaan paikkaan työmaalle. Näin materiaalit eivät altistu vaihteleville sääolosuhteille, hävikin määrä vähenee ja erityisesti rakennustyömaalle vapautuu tilaa, joka mahdollistaa työturvallisemman ja laadukkaamman tavan toimia.

Olemme uusi toimija rakennuslogistiikassa, mutta logistiikka-alalla konkari ja markkinajohtaja Suomessa! Tervetuloa juttelemaan osastollemme 6g29, miten voisimme yhdessä tehostaa rakennusliiketoimintaasi!

Lisätietoja ja ilmainen rekisteröityminen: Finnbuild 

Lue myös artikkelistamme, miten tehokas työmaalogistiikka parantaa rakennusalan tuottavaa työtä ja mahdollistaa merkittävät kustannussäästöt. Ja jos et malta odottaa messuja, ota toki yhteyttä jo heti tänään!

Joachim Silberstein, Myynti
Joachim.Silberstein@transval.fi
040  772 7664

Juho Lappalainen, Rakennuslogistiikka

Juho.Lappalainen@transval.fi
040 578 0106

Tiesitkö tämän Transvalista? Olemme ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Asiakkainamme on yli 600 suurta, alansa johtavaa yritystä eri toimialoilta ympäri Suomen. Logistiikan ulkoistamisella asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä sekä tehostavat ja kehittävät liiketoimintaansa kanssamme. Lue täältä miten autamme asiakkaitamme.

alkuunalkuun