Siirry sisältöön
Tervetuloa Juho Lappalainen rakennuslogistiikan palvelujemme vetäjäksi!

Transval kasvaa strategiansa mukaisesti todella kiinnostavaan rakennusteollisuuden toimialaan. Yhtiömme tavoitteena on rakentaa yhdessä alan toimijoiden kanssa rakennusalan tuottavuusloikkaa – samanlaista, kuin olemme rakentaneet teollisuusalalle logistiikan osaamisellamme yli kymmenen vuoden ajan.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme rakennusmestari Juho Lappalaisen, hän on aloittanut rakennuslogistiikkapalvelujemme vetäjänä. Juho siirtyy Transvaliin Lujatalo Oy:stä ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus rakennusliikkeiden palveluksessa.

”Tervetuloa taloon Juho! Olemme saaneet teollisuuden alan asiakkaillemme keskimäärin 10-30 % kustannussäästöt materiaalivirtojen optimoinnilla, materiaalilogistiikan tehostamisella sekä toimintojen jatkuvalla parantamisella. Nyt valjastamme tämän osaamisemme rakennusteollisuuden käyttöön, sillä uskomme että tehokas työmaalogistiikka parantaa rakennusalan tuottavaa työtä ja johtaa keksimääräisesti 10 % kustannussäästöihin. Rakennustyömaakohteissa materiaalivirtojen, eli esimerkiksi kiintokalusteiden ja rakennustarvikkeiden siirtämiseen kuluu jopa 30 % rakennusalan ammattilaisten työajasta. Me voimme auttaa välivarastoinnissa, kuljettamisessa, materiaalien sisäänkantamisessa, työmaalogistiikassa ja tarvittaessa henkilöstövuokrauksessakin. Juho tuntee rakennusteollisuuden kipupisteet ja meillä on logistiikassa näihin tarpeisiin ratkaisut”, toteaa Transvalin sisälogistiikkaliiketoiminnan johtaja Harri Petjala.

”Pitkän ajan mietin, että oma työurani on vain rakennusalalla. Nyt kun eteeni tuli mahdollisuus aivan uuteen toimialaan, rakennuslogistiikkaan, innostuin työstäni uudella tavalla. Pääsemme Transvalissa uuden äärelle ja kehittämään koko rakennusalaa ulkopuolelta käsin. Voimme Transvalin kolmenkymmenen vuoden logistiikkaosaamisella tehostaa ja nostaa työmaiden tuottavuutta. Kun me hoidamme rakennuslogistiikan, rakentamisen ammattilaisille jää vastuulleen oman alansa ammattityöt. Uskon, että meillä on paljon annettavaa rakennusalalle ja -tuotannolle”, Juho sanoo.

Tervetuloa Juho logistiikan edelläkävijätaloon!

Autan mielelläni yritystäsi rakennuslogistiikan kehittämisessä, ota yhteyttä!

Juho Lappalainen
Rakennuslogistiikka
Juho.Lappalainen@transval.fi
040 578 0106

Lue lisää:
Rakennuslogistiikkapalveluistamme
Tehokas työmaalogistiikka parantaa rakennusalan tuottavaa työtä ja johtaa keskimääräisesti 10 % kustannussäästöihin

alkuunalkuun