Siirry sisältöön
Emoyhtiömme Posti – ja tätä kautta myös Transval voittajaksi World Sustainability Awards 2021 -vastuullisuuskilpailussa

Posti on palkittu voittajana kansainvälisen World Sustainability Awards 2021 -vastuullisuuskilpailun päästövähennyssarjassa. Finaaliin oli valittu kaikkiaan seitsemän kansainvälistä yhtiötä kuten Heineken ja Bayer.

World Sustainability Awards on yhdessä arvostetun vastuullisuusarvioija EcoVadiksen sekä neljän muun kumppanin kanssa järjestetty kilpailu, jossa kansainvälinen raati palkitsee yhtiöitä 12 vastuullisuussarjassa kuten päästövähennys, kiertotalous ja ihmisoikeudet. Posti onnistui viime vuoden loppuun mennessä vähentämään päästöjään 34 prosentilla vuoteen 2007 verrattuna. Nykyinen tavoite on olla kaikkien omien päästöjensä sekä kaiken kuljettamisen suhteen nollapäästöinen vuonna 2030. Viime vuonna päästöt vähenivät 14 prosenttia.

Lisätietoja kilpailusta osoitteessa https://awards.worldsustainabilityleaders.com/winners/

World-Sustainbility-800x418
alkuunalkuun