Siirry sisältöön
Transval ja Gubbe yhteistyöhön: Jenna-nuorelle työtä ja Margit-vanhukselle seuraa

Aloitimme marraskuussa yhteistyön ei-sairaanhoidollisia vanhuspalveluja tarjoavan Gubbe Oy:n kanssa. Yhteistyömme myötä nuori saa osa-aikatyön Gubbella, itselleen merkittävässä tehtävässä vuoden ajaksi. Nuoret toimivat yksinäisten ja vähävaraisten vanhusten Gubbe-Sydänystävinä ja vierailevat vanhusten luona viikoittain. Vanhus puolestaan saa apua arjen askareissa, ulkoiluseuraa, keskustelukumppanin tai henkilön, joka on läsnä ja kuuntelee.

Terveisemme sinulle Margit 90 v.: Sydämellinen kiitos, että saamme olla osa arkeasi ja seurata Jennan ja Sinun kuulumisia kuukausittain. Toivomme Sinulle onnellista ja värikylläistä syksyä – sekä turvallista ulkoilua kohta viilenevässä ulkoilmassa. Olet aina tervetullut vierailemaan tai käymään päiväkahvilla myös meidän luonamme! Ja sama kutsu koskee luonnollisesti myös sinua, Jenna.

Kannustamme yrityksiä ottamaan osaa nuorten palkkaamiseen

Gubbe palkkaa nuoria – samoin me olemme palkanneet logistiikkatöihin tänäkin vuonna useita satoja nuoria, osa heistä on logistiikka-alan ammattilaisia, osa alalle vasta siirtyviä. Palkkaamme myös vaikeassa tilanteessa, syrjäytymisvaaran uhan alla olevia nuoria Nuoret työelämään -yhteistyöohjelman kautta. Oletkin kenties lukenut, miten Viktor ja Ada ponnahtivat kohti omia unelmiaan. Olemme ylpeitä, että saimme olla osa heidän elämänpolkuaan. Aina meidän yritysten ei tarvitse palkata kymmeniä tai satoja nuoria, yksikin työpaikka ja yhden nuoren elämänmuutoksen mahdollistaminen on merkityksellistä.

Lisätietoa
Postin MediaDesk
Gubbe: https://fi.gubbe.com/.

alkuun