Siirry sisältöön
Jatkamme porilaisen jääkiekkojoukkue Ässien yhteistyökumppanina

Me transvalilaiset jaamme työssämme yhteisen arvonmaailman porilaisten ja jääkiekkojoukkue Ässien sinnikkyyden lisäksi vastuusta ja huolenpidosta vaikeinakin hetkinä. Huolimatta koronasta tai muusta ”notkahduksesta” pysyimme ja pysymme edelleen Ässien kumppanina.

"Olemme osa porilaista yhteisöä. Toivomme, että voimme tulla entistä tutummaksi alueen yrityksille logistiikkakumppanina ja ihmisille työnantajana. Me transvalilaiset logistiikkajoukkueena kannustamme Ässille reilua menestystä jääkiekossa niin aikuisten kuin lasten harrastuksen osalta.".

– Ässille pitkäaikaiset yhteistyökumppanuudet ovat elintärkeitä. Aloitimme neuvottelut Transvalin kanssa haastavaan aikaan keväällä 2020, kun koronavirus oli iskenyt voimalla koko maailmaan. Haasteista huolimatta löysimme nopeasti yhteisen sävelen ja kun arvot kohtasivat, oli sen päälle helppo alkaa rakentamaan yhteistä matkaa. Nyt eletään loppuvuotta 2021 ja vieläkin ollaan poikkeusajassa, mutta Transvalin ja Ässien yhteinen matka jatkuu. Tästä olemme nöyrän kiitollisia ja pyrimme olemaan luottamuksen arvoisia myös tulevaisuudessa, toteaa myyntijohtaja Teemu Tuomi HC Ässistä.

Arvomme Ässien joukkueen nimikirjoituksilla varustetun pelipaidan. Ota osaa arvontaan 30.12.2021 mennessä Facebookin ja Instagramin puolella!

alkuunalkuun