Siirry sisältöön
Ota osaa lämpimään tekoon: yhdessä Partioaitan kanssa talvitakkeja asunnottomille

Suomessa on tuhansia asunnottomia ja yksi aivan konkreettinen tarve ilmojen kylmetessä on lämmin ja ehjä talvitakki. Partioaitta järjestää jälleen tänä vuonna perinteisen takkikeräyksen ja jakaa lämpimiä talvitakkeja tarvitseville. Posti ja Transval ovat kolmatta vuotta keräyksessä kumppaneina mukana.

Paikallisten keräyspisteiden lisäksi ehjät, puhtaat ja lämpimät takit voi lähettää maksutta Postin kautta. Me transvalilaiset otamme takit vastaan varastossamme, teemme kuntotarkastuksen, viikkaamme takit rullakoihin ja toimitamme sovittuihin toimipisteisiin. Kannustamme myös kaikkia transvalilaisia osallistumaan keräykseen. Viime vuonna lahjoituksena saatiin yhteensä 4713 takkia, ja ne jaettiin yhteistyössä Vailla vakinaista asuntoa ry:n ja muiden sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa.

Lue ohjeet ja lisää keräyksestä osoitteessa: https://www.partioaitta.fi/hyvakiertamaan/

alkuunalkuun