Siirry sisältöön
Hyllytyspalveluiden edelläkävijä Transval laajentaa myymäläpalveluiden palveluvalikoimaansa ostamalla KV Turvan

Sisä- ja sopimuslogistiikan suunnannäyttäjä Transval vahvistaa myymäläpalveluaan ostamalla kaupan hävikinhallintaan erikoistuneen KV Turvan. Kauppa kasvattaa Transvalin hyllytyspalvelujen koko maan kattavuutta. Yhteensä Transvalilla on lähes 5 000 logistiikan ammattilaista.

Transval ja KV Turvan omistajat ovat allekirjoittaneet 5.3.2020 sopimuksen, jonka mukaan Transval ostaa KV Turva Oy:n koko osakekannan. Kauppa toteutetaan heti. Vuonna 2015 perustetussa yhtiössä on noin 200 työntekijää Suomessa ja yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli noin 5,4 miljoonaa euroa.

”Transval palvelee myymäläpalveluissa koko maan kattavasti noin 1 300 myymälässä. Palvelemme esimerkiksi kauppaketjuja, kauppiaita tai suoraan elintarviketeollisuutta. Yrityskauppa KV Turvasta tuo palveluvalikoimaamme lisän erityisesti kauppojen hävikinhallintaan ja etämonitorointiin”, sanoo Transvalin Sisälogistiikka liiketoimintaa johtava Kaj Nurminen.

KV Turvan myymälöissä toimivilla henkilöillä on turva-alan peruskoulutus. Henkilöt edistävät turvallista asiointia myymälöissä sekä toimivat apuna kaupan eri tehtävissä, kuten hyllysaatavuuden optimoinnissa, tuotteiden hävikin hallinnassa ja kassatyössä sekä etävalvonnassa. KV Turvan toimitusjohtaja Lasse Heikkinen uskoo, että Transvalin ja KV Turvan kauppa tuo uusia mahdollisuuksia. ”Kauppa ja yhteistyö Transvalin kanssa tuo upeita mahdollisuuksia niin asiakkaillemme kuin henkilöstöllemme koko Suomessa. Palvelukokonaisuutemme kattaa kaikki myymälät pienistä kivijalkamyymälöistä aina hypermarket-tasolle.”

”Verkkokauppa ja kaupan digitalisaatio tuovat kasvun mahdollisuuksia myymäläpalveluihin. Pienet toimipisteet toimivat tulevaisuudessa automaatioperusteisesti, jolloin näiden toimipisteiden etävalvonta ja verkkokaupan luovutukset tulevat kasvamaan. KV Turvan palvelutarjonta tarjoaa juuri tähän täydelliset ratkaisut osana Transvalin myymäläpalvelu-kokonaisuutta. Me voimme auttaa ja palvella joustavasti aina kulloisessakin myymälän volyymi- ja sesonkiajassa”, Nurminen jatkaa. KV Turvan palvelut asiakkaille jatkuvat, kaupalla ei ole vaikutusta henkilöstön työsuhteisiin, myös johto jatkaa yhtiön palveluksessa. Yhtiö toimii omalla brändillään osana Transvalia ja sen yhteystiedot pysyvät entisellään.

Lisätiedot median edustajille:
MediaDesk: puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 9.00-16.30)

alkuunalkuun