Siirry sisältöön
Transval ja Boliden Harjavalta yhteistyöhön

Transval ja Boliden Harjavalta Oy solmivat monivuotisen yhteistyösopimuksen nikkelikivilogistiikan hoidosta ja ulkoalueiden kunnossapidosta Suurteollisuuspuistossa.

”Yhteistyökumppanin valinnassa vaikuttivat vahvasti tietoisuus ja osaaminen työ- ja ympäristöturvallisuuden, sekä kehittämisen osalta. Tietenkään kustannustasoa unohtamatta,” kertoo Boliden Harjavallan hankintapäällikkö Sami Koivunen.

”On ilo ja kunnia laajentaa toimintoja länsirannikolla Bolidenin kanssa. Uudet asiakkuudet kertovat onnistuneesta työstä,” toteaa Transvalin projektipäällikkö Janne Tossavainen.

Boliden-konserni on yhteiskuntavastuunsa tunteva metallialan yritys. Erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien kierrätys. Boliden-konsernilla on kaivoksia ja sulattoja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Irlannissa. Tuotteita ovat sinkki, kupari, nikkeli, lyijy, kulta ja hopea. Henkilöstöä konsernilla on n. 5700 ja liikevaihto oli n. 52,5 miljardia Ruotsin kruunua vuonna 2018. Boliden Harjavalta on osa ruotsalaista Boliden-konsernia. Boliden Harjavallalla on kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Tuotteita ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet. Henkilöstömäärä on noin 540 ja vuoden 2018 tuotannon arvo oli 1,4 miljardia euroa.

alkuunalkuun