Siirry sisältöön
Betonin lujaa yhteistyötä

Lujabetoni on käynnistänyt betonielementtien valmistustoiminnan Transvalille jo aiemmin tutussa teollisuuskompleksissa Wärtsilän alueella Järvenpäässä.

Lujabetoni ja Transval ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen tehdasalueen logistiikan hoidosta. Kokonaisuus sisältää materiaalien vastaanoton, alueen sisäiset siirrot, valmiiden tuotteiden varaston hoidon, lastaukset ja varastoalueiden kiinteistönhoitoa.

”Lujabetonin investointi Suomen kautta aikain suurimpaan elementtitehtaaseen Järvenpäässä tuo uusia haasteita logistiikan hallintaan ja elementtien sisäisiin siirtoihin. Megatehtaalle Tranvalin yhteistyökumppanuus tuo selkeitä etuja näihin haasteisiin myös henkilö- ja koneresurssien suhteen.” Kuljetuspäällikkö Pekka Ruotsalainen

Ratkaisulla Lujabetoni saa ammattitaitoisen tekemisen lisäksi myös jatkuvan kehityksen periaatteet sisälogistiikkatoimintoihinsa. Transval kykenee myös tarjoamaan sesonkien mukaan joustavat henkilö- ja koneresurssit. Lujabetoni on Transvalille tärkeä päänavaus rakennustuoteteollisuuden logistiikkaan ja antaa mahdollisuuden soveltaa muussa teollisuudessa saatua logistiikkaosaamista myös rakennusteollisuuteen.

”Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 900 betoniammattilaista. Meillä on 31 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.”

Lisätiedot

Janne Tossavainen
Projektipäällikkö
0400420544

alkuunalkuun