Siirry sisältöön
Transval Myymäläpalvelut Oy on myyty Joblink Oy:lle

Posti Oy on myynyt Transval Myymäläpalvelut Oy:n koko osakekannan henkilöstöpalveluyritys Joblink Oy:lle 1.9.2023. 

Kaupan myötä Transval Myymäläpalvelut Oy, jonka nimi tulee muuttumaan syksyn aikana, on nyt osa Joblink-konsernia. Palvelut asiakkaille jatkuvat ennallaan kaupan toteutumisen jälkeen. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

”Keskitymme Transvalissa hakemaan kasvua varastopalveluista ja logistiikan ulkoistuspalveluista. Tästä syystä olemme päättäneet luopua päivittäistavarakaupan vähittäismyymälöille tarjottavista hyllytys- ja verkkokaupan keräilypalveluista”, toteaa Transvalin johtaja Sakari Kiiskinen.

Joblink on vuonna 2006 perustettu suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka keskittyy henkilöstöratkaisujen ja erityisesti hyllytyspalveluiden laadukkaaseen tarjoamiseen kaupan alalle. Yritys on pääkaupunkiseudun johtavia kaupan alan toimijoita, ja työllistää noin 3500 henkilöä.

Yhteystiedot median edustajille:
Posti MediaDesk: puh. 020 452 3366 
Palvelemme ma–pe klo 9.00–16.00

alkuunalkuun