Siirry sisältöön
Transvalin sesonkirekryt ovat taas käynnissä – kaivataanko teilläkin lisäkäsiä sesongin tuomiin volyymipiikkeihin?

Syksy on saapumassa ja Transvalilla se tarkoittaa sesonkirekrytointien käynnistymistä! Black Friday, Cyber Monday ja joulu tuovat mukanaan mukavaa kiirettä varastoille ja apukäsien tarve on suuri.   

Joustavuutta ja keskittymistä omaan ydinliiketoimintaan 

Volyymivaihtelut vaativat yrityksiltä nopeaa ja joustavaa resursointikykyä. Kun hoidamme logistiikkaa puolestasi, voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaan. Meiltä saat valmiiksi koulutettua henkilöstöä nopeallakin aikataululla. Kiireen keskellä ei kannata enää ryhtyä kouluttamaan vaan silloin korkeat volyymitkin hoituvat tehokkaasti erilaisten prosessien erityispiirteet osaavalla logistiikkahenkilöstöllä.

   
Meiltä valmiiksi treenatut logistiikkatekijät

Transvalin rekrytointitiimi hoitaa sesonkirekrytoinnit vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja tänäkin vuonna haussa on 200 logistiikkatyöntekijää Vantaalle. Mikäli teilläkin on tarve sesonkityöntekijöille, me voimme auttaa! 
 

 

alkuunalkuun