Siirry sisältöön
Miika Tiri vahvistaa rakennuslogistiikan osaamistamme ja murtaa myyttejä työmaalla

Miika Tiri tuo Transvaliin vankkaa osaamista rakennuslogistiikasta ja kertoo, kuinka kokonaisvaltainen logistiikkakumppani tehostaa arkea työmaalla.  

Miika Tiri on tuore transvalilainen, joka tuo taloon vankkaa kokemusta rakennuslogistiikan ja työmaapalveluiden tuottamisesta. Hän vahvistaa rakennuslogistiikan ja työmaapalveluiden osaamistamme ja on mukana löytämässä ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme arkea.  

Tavara oikeassa paikassa, oikeaan aikaan 

Otamme työmaalla kopin logistiikasta ja varmistamme, että tavara on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Miika tunnistaa, että monella työmaalla perinteinen tapa hoitaa logistiikkaa aiheuttaa turhaa ajan ja materiaalin hukkaa. Materiaaleja liikutellaan usein työmaalla paikasta toiseen, jolloin ne saattavat rikkoutua tai jäädä varastoon pölyttymään. Kun niitä tarvitaan, kuluu etsimiseen aikaa. Ratkaisuna monelle työmaalle hankitaan ylimääräistä materiaalia, mitä aiheuttaa hukkaa – puhumattakaan materiaalien siirtelyyn ja materiaalitoimitusten koordinoimiseen kuluneesta työajasta. 

”Kaikki työmaalla tapahtuva kulminoituu logistiikkaan ja siihen, kuinka hyvin tai huonosti se toimii”, Miika huomauttaa. 

Transval Miika Tiri 5 contactsKuva: Miika Tiri haluaa kasvattaa ymmärrystä siitä, mitä logistiikan ammattilaiset voivat tarjota rakentamisen ammattilaisille.

Tavoitteena tehokkaampi työmaa 

Logistiikkakumppani säästää aikaa ja parantaa tehokkuutta työmaalla. Kun suunnittelemme työmaan logistiikkaa yhdessä, varmistamme, että päivittäinen työ kulkee ripeästi ja aikataulussa.  

”On tutkittu, että keskimäärin vain 20–25 % asentajan työajasta työmaalla on tehokasta asennustyötä. Samalla aikataulut työmailla kiristyvät jatkuvasti, ja tässä taloustilanteessa moni hakee säästöjä. Kun suunnittelemme työtä yhdessä, voi työmaalla oleva henkilöstö keskittyä oman työnsä tekemiseen. Lopputulos näkyy viivan alla”, Miika kertoo. 

Tuemme monipuolisesti työmaan eri työvaiheissa, jotta työntekijöiden aika vapautuu ammattitöihin. Autamme varmistamaan työturvalliset olosuhteet: ohjaamme esimerkiksi nostotyötä, teemme suojauksia ja asennamme työmaasähköjä, kaiteita ja väliaikaisia portaita. Huolehdimme myös työmaan rakennusapu-, siivous- ja raivaustöistä.

Rakennuslogistiikka on mahdollisuus 

Usealla työmaalla vallitsee yhä asenne, että asiat hoituvat parhaiten, kun ne tehdään itse. Miika haluaa murtaa sitkeästi istuvia myyttejä ja kasvattaa ymmärrystä siitä, mitä logistiikan ammattilaiset voivat tarjota rakentamisen ammattilaisille. 

”Rakennuslogistiikka ei ole kulu vaan mahdollisuus. Tuomme arkeen tehokkuutta, toimivuutta ja säästöjä”, hän kertoo. 

Katso miten voit lisätä työmaiden tuottavuutta sekä säästää aikaa ja rahaa

 

Lue myös tarkemmin rakennuslogistiikan palvelutarjoamastamme ja ota yhteyttä, jos haluat tehostaa työmaan logistiikkaa kanssamme!

Miika Tiri, Myynti, Rakennuslogistiikka
Miika.Tiri@transval.fi
040  523 2315

 

Tiesitkö tämän Transvalista? Olemme ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Asiakkainamme on yli 600 suurta, alansa johtavaa yritystä eri toimialoilta ympäri Suomen. Logistiikan ulkoistamisella asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä sekä tehostavat ja kehittävät liiketoimintaansa kanssamme. Lue täältä miten autamme asiakkaitamme.

alkuunalkuun