Siirry sisältöön
Kolme rekka-autollista haavanhoitotuotteita on nyt Ukrainassa

Yhdistimme hyvät voimat asiakkaamme Abenan kanssa. Perheyritys, terveydenhuollon ratkaisutalo Abena Finland Oy lahjoitti 115 lavallista, eli 3 rekka-autollista haavanhoitotuotteita ukrainalaisille, transvalilaiset keräilivät tuotteet varastollamme ja kuljetimme ne Ukrainaan. Haavanhoitotuotteet ovat nyt käytössä niitä tarvitsevilla. Ajatuksemme, tukemme ja tekomme ovat kaikille sodasta kärsiville.

Ukrainan sodan alkaessa päätimme, että keräämme varastointipalveluasiakkaidemme lahjoittamat tavarat varastollamme ja kuljetamme ne veloituksetta (pro bono) Ukrainaan tai Puolaan, josta validioitu jatkokuljetus Ukrainaan.

Oletko asiakkaamme ja haluat tehdä lahjoituksen? Olethan yhteydessä Transval asiakasvastaavaasi.

alkuunalkuun