Siirry sisältöön
Mira Seppänen-Hakala aloittaa työturvallisuuspäällikkönämme

Marraskuun alussa logistiikkajoukkueeseemme liittyi uusi työturvallisuuspäällikkö, Mira Seppänen-Hakala. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus turvallisuusalan ja työsuojelun alalta, viimeisin työ on alan valmentajan rooli yksityisyrittäjänä. Tätä ennen hän on toiminut esimerkiksi työturvallisuuteen ja työsuojeluun keskittyvässä Institute Bruno Schmaeling -konsulttiyhtiössä ja Työturvallisuuskeskuksen asiantuntijana.

– Odotan innolla, että pääsen nopeasti kiinni työhön ja tutustumaan transvalilaisiin sekä omalta osaltani tukemaan Transvalin turvallista työkulttuuria ja -tapoja, Mira toteaa.

Toivotamme Miran lämpimästi tervetulleeksi logistiikkajoukkueeseemme. Turvallisuus on meidän jokaisen asia, ja jokainen meistä vastaa turvallisuudesta. Mira auttaa meitä menestymään tällä saralla entistä paremmin, haluamme olla logistiikka-alalla suunnannäyttäjä myös turvallisuusasioissa.

Tiesitkö?
Meillä on kolme sertifikaattia, joista erityisesti työterveyteen ja työturvallisuuteen keskittyvä ISO 45001 on logistiikka-alalla vielä harvinainen. Meillä Transvalissa työturvallisuus ja työntekijöidemme hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää ja panostamme tähän jatkuvasti.

  • ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmät,
  • ISO 14001:2015 Ympäristöjärjestelmä sekä
  • ISO 45001:2018 Työterveyden ja työturvallisuuden johtaminen.
alkuunalkuun