Siirry sisältöön
Olemme sitoutuneet tieteeseen perustuviin ympäristötavoitteisiin

Emoyhtiömme Posti Group, ja sen myötä myös Transval, on sitoutunut tieteeseen pohjautuvaan Science Based Targets initiative (SBTi) -ilmastoaloitteeseen. Olemme sitoutuneet SBTi:n kunnianhimoisimpaan ”Business Ambition for 1,5°” tavoitteeseen. Päästövähennystavoitteet auttavat pitämään ilmaston lämpenemisen alle 1,5 asteessa.

Tieteeseen pohjautuva ilmastotavoite perustuu tieteelliseen laskentamenetelmään, jolla varmistetaan, että yritysten tavoitteet ovat linjassa Pariisin ilmastosopimuksessa allekirjoitettujen tavoitteiden kanssa. SBTi on yhteishanke CDP:n (the Carbon Disclosure Project), YK:n yritysvastuualoitteen, maailman luonnonvarainstituutin WRI:n ja WWF:n (World Wide Fund for Nature) välillä.

Haluamme logistiikka-alan suunnannäyttäjänä kantaa vastuuta myös ympäristöstämme. Yhdessä muiden yritysten ja toimijoiden kanssa voimme tehdä enemmän, jotta maapallon kantokykyä turvaltaan tuleville sukupolville. Ilmaston suhteen nykyisenä tavoitteenamme on päästä omien päästöjemme osalta nollaan vuoteen 2030 mennessä, sanoo Vesa Rinne, Transvalin kehitysjohtaja.

Lisätietoja:
vesa.rinne@transval.fi
Science Based Targets

 

alkuunalkuun