Siirry sisältöön
Uusin vastajulkaistu vastuullisuusraporttimme kertoo: työturvallisuus kehittyi huolimatta koronaepidemiasta

Emoyhtiömme Posti on tänään julkaissut vuotuisen vastuullisuusraporttimme. Vastuullisuusraportissa kerrotaan, miten Posti on raportointivuoden aikana edistänyt tavoitteitaan taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun osa-alueilla. Vastuullisuus on entistä vahvemmin liiketoiminnan ytimessä. Raportin viitekehyksenä on aiempien vuosien tapaan kansainvälinen Global Reporting Initiative (GRI).

Tällä hetkellä meillä on logistiikka-alan kunnianhimoisin päästötavoite sekä selkeä tiekartta tavoitteen saavuttamiseksi, tavoitteemme on painaa omat päästömme nollaan vuoteen 2030 mennessä. Posti ja Transval sitoutuivat vuoden 2020 aikana tieteeseen pohjautuvaan, Science Based Targets initiative -ilmastoaloitteeseen, jotta asetetut ilmastotavoitteet olisivat varmuudella viimeisimmän ilmastotieteen mukaisia.

Vastuullisuusraporttimme kertoo myös koko konsernin osalta poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta työturvallisuuden kehittymisestä: koko konsernin tapaturmataajuus laski 13 % edellisestä vuodesta.

Tutustu vastuullisuusraporttiimme: https://www.posti.com/media/mediauutiset/2021/postin-paastot-pienenivat-37-prosenttia-kertoo-vastajulkaistu-vastuullisuusraportti/

alkuunalkuun