Siirry sisältöön
HumanLink Finland Oy muuttaa nimensä Transval Myymäläpalvelut Oy:ksi

Transvalin tytäryhtiö HumanLink Finland Oy muuttaa nimensä Transval Myymäläpalvelut Oy:ksi. Vuosien saatossa meidät on opittu tuntemaan HumanLinkinä, Voimahyllytyksenä, Voimakeräilynä tai Transvalina. Nyt on aika yksinkertaistaa ja selkeyttää tilannetta, olemme Transval. Palvelumme nimet ovat edelleen Voimahyllytys ja Voimakeräily. Meiltä saat myös logistiikkaosaamista vuokralle tai alihankintana tai vaikka varastointitilaa.

Nimenmuutos ei edellytä sinulta toimenpiteitä, muutoksella ei ole vaikutusta sopimuksemme sisältöön. Nimenmuutoksella ei ole vaikutusta saamaasi palveluun, hinnoitteluun, sopimukseen tms. Yritystunnuksemme pysyy myös samana. Transval Myymäläpalvelut tulee nimenä esille yhteys- ja laskutustiedoissamme. Henkilöstömme ottaa käyttöönsä uudet työvaatteet siellä, missä vielä on käytössä vanhoja työvaatteita.

HumanLink brändinä ja nimenä  jää käyttöömme Baltian maissa.

Jos haluat keskustella asiasta tai olet kiinnostunut muista myymälöille tarjottavista palveluistamme, olethan yhteydessä!

Yhteys- ja laskutustietomme

Laskutustiedot:
Transval Myymäläpalvelut Oy,  verkkolaskutusosoite: 003720688009

Välittäjänämme ovat: Maventa (välittäjätunnus: 003721291126) ja Danske Bank (DABAFIHH)

Laskutukseen liittyvissä asioissa yhteydenotto: laskutus@transval.fi

Asiakaspalvelu:

Puhelin: 010 2399 100, sähköpostiosoite: info.myymalapalvelut@transval.fi

Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoite muuttuu: etunimi.sukunimi@transval.fi

Postitusosoitteemme: 

Transval Myymäläpalvelut Oy, Postintaival 7, 00230 Helsinki

Y-tunnuksemme säilyy entisellä ja on: 2068800-9

Verkkosivumme osoite on: www.transval.fi

Tutustu meihin myös sosiaalisessa mediassa:  Facebookissa  | Instagramissa LinkedInissa | Twitterissä

Tutustu mitä ajatuksia meidän Topilla on omasta työstään hyllyttäjänä

 

Ystävällisesti, turvallisesti ja kiitollisena yhteistyöstämme,

Samuli Iivonen
ja koko Myymäläpalveluiden lähes 1 000 työntekijää Suomessa

Samuli Iivonen, johtaja,  samuli.iivonen@transval.fi, puh. 040 157 9879

Tiesitkö tämän Transvalista? 

Me transvalilaiset tehostamme asiakasyritystemme toimintaa. Liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä – eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa sekä maantieteellisesti kattavalla myymälöiden hyllytys- ja keräilypalveluissa. Muutamme asiakkaidemme kiinteät kulut muuttuviksi kuluiksi ja tarjoamme asiakkaillemme toiminnallista joustavuutta, parempaa laatua ja merkittäviä kustannussäästöjä.

Meille sinä asiakkaana olet ykkönen.

alkuunalkuun