Siirry sisältöön
Sisälogistiikkayhtiöt Flexo ja Transval yhdistyvät

Sisälogistiikkayhtiöt Flexo ja Transval yhdistyvät 1.4.2019. Flexon yhdistymisen jälkeen Suomen suurimmassa sisälogistiikkatalo Transvalissa työskentelee yli 4 600 logistiikka-alan ammattilaista tarjoten markkinoiden kattavimman palveluvalikoiman. Transval on Postin omistama tytäryhtiö.

Yhdistyminen ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä. Yhdistymisellä ei ole vaikutusta asiakkaiden nykyisiin sopimuksiin tai palveluihin. Flexon nykyiset asiakkaat siirtyvät yhdistymisen jälkeen Transvalin asiakkaiksi, ja palvelut jatkuvat normaalisti. Myös yhteyshenkilöt pysyvät samoina.

 

"Yhdistymisessä saavutettavat synergiaedut hyödyttävät molempien yhtiöiden asiakkaita. Asiakkaidemme käytössä on 4 600 logistiikka-alan ammattilaista Suomessa ja Baltian maissa. Yhdessä Postin kanssa Transval tarjoaa asiakkaille markkinoiden laajimmat ja ainutlaatuisen kattavat logistiikan ulkoistusratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja ammattiosaajien joustavan käytön", sanoo Logistiikan ulkoistusratkaisut -liiketoiminnan johtaja Harri Kämppä


Flexon asiakkaille yhteys- ja laskutustiedot 1.4. jälkeen ovat:

Asiakaspalvelun puhelin: 0100 84135 (ma-pe klo 8-16)
Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: aspa@transval.fi

Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoite muuttuu: etunimi.sukunimi@transval.fi

Tietoa Transvalista

Transval on arvostettu, asiakasorientoitunut ja hyvin vahva nimi sisälogistiikkamarkkinassa. Yhtiöllä on 25 vuoden kokemus asiakasyritysten toiminnan tehostamisesta ja erilaisten ulkoistusratkaisujen toteuttamisesta logistiikka- ja teollisuuskohteissa.

Postin omistamassa, itsenäisesti toimivassa yhtiössä työskentelee 1.4. jälkeen 4 600 logistiikka-alan ammattilaista palvelemassa asiakkaita kattavasti varastojen, terminaalien ja teollisuuden materiaalivirtojen tehostamisessa ja joustavassa henkilöresursoinnissa sekä myymälöiden hyllytyspalveluissa.

Transval muuttaa sisälogistiikan kiinteät kulut muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoaa asiakkaille toiminnallista joustavuutta, parempaa laatua ja merkittäviä kustannussäästöjä. Yhdessä Postin kanssa yhtiöt tarjoavat asiakkaille markkinoiden laajimmat ja ainutlaatuisen kattavat logistiikan ulkoistusratkaisut. Palvelut kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja ammattiosaajien joustavan käytön.

Lisätietoa saat:

Kai Kankaala (kai.kankaala@transval.fi, puh. 040 673 7993)

alkuunalkuun