Siirry sisältöön
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut lopullisen hyväksymispäätöksen Postin ja Transvalin kaupalle

Posti Group Oyj jatkaa strategiansa mukaista kasvuaan logistiikassa. Yhtiö allekirjoitti 28.9.2018 sopimuksen MB Rahaston ja muiden Suomen Transval Group Oy:n osakkeenomistajien kanssa, jolla Posti ostaa sisälogistiikkaan erikoistuneen Transvalin koko osakekannan.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on tänään 17.1.2019 antanut lopullisen hyväksymispäätöksensä Postin ja Transvalin kaupalle. Kauppa on tarkoitus toteuttaa mahdollisimman nopeasti, kaupan toteutumisesta tiedotetaan erikseen.

Kaupan myötä Postista ja Transvalista tulee yhdessä logistiikan ulkoistusratkaisujen merkittävä toimija Suomessa. KKV on hyväksynyt kaupan Postin ja KKV:n sopimin rajoituksin, jotka liittyvät Transvalin 3PL-asiakkaisiin. Transval jatkaa itsenäisenä yhtiönä, järjestelyllä ei ole henkilöstövaikutuksia eikä vaikutuksia asiakkaiden nykyisiin palveluihin.

Mediatiedote kaupasta

alkuunalkuun