Siirry sisältöön
Nordic Waterproofing Oy:n ja Transvalin yhteistyö laajenee

Nordic Waterproofing Oy:n ja Suomen Transval Groupin liki kaksi vuotta jatkunut yhteistyö sisälogistiikan osalta laajenee kattamaan koko Nordic Waterproofingin Suomen konsernin pääkaupunkiseudun varastotoiminnan.

Yhteistyö pitää sisällään Vantaan Rälssitiellä toimivan varaston layoutin uudelleen suunnittelun, sen toteuttaminen sekä varaston materiaalivirtojen hoitamisen kokonaisuudessaan.

“Aloitimme yhteistyön Transvalin kanssa muutama vuosi sitten Nordic Waterproofing –konserniin kuuluvan Matakin varastotoimintojen osalta. Yhteistyön laajentaminen oli helppo päätös. Transvalin kyky yhdistää yhtiöidemme logistiset tarpeet sekä ammattitaito kehittää toimintojamme ovat kumppanuutemme avainsanat” toteaa Nordic Waterproofing Oy:n konserniin kuuluvan AL-Katot Oy:n toimitusjohtaja Perttu Jauhiainen.

“Olemme erityisen iloisia, että Nordic Waterproofing -konserni luottaa osaamiseemme ja yhteistyömme laajenee entisestään. Ehdoton yhteinen tavoitteemme on tehdä logistiikasta selkeä kilpailuetu asiakkaallemme” toteaa Suomen Transval Group Oy:n myyntijohtaja Kai Kankaala”.

Nordic Waterproofing on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja –palveluiden toimittajista. Suomen markkinoilla toimimme seuraavilla maanlaajuisilla brändeillä: AL-Katot ja KerabitPro – kattourakointi, Kerabit ja Mataki – katto- ja vedeneristystuotteet, LA Kattohuolto – kattohuollot ja –korjaukset sekä SPT-Painting – lattiapinnoiteurakointi. Suomen konserni työllistää noin 550 henkilöä. 

 

Lisätietoja:

AL-Katot Oy Toimitusjohtaja Perttu Jauhiainen puh.0400 401 154
Suomen Transval Group Oy Myyntijohtaja Kai Kankaala puh.040 673 7993

 
alkuunalkuun