Siirry sisältöön
Olemme emoyhtiömme Postin kanssa mukana Asunnottomien yön takkikeräyksessä

Ilmojen viilentyessä lämpimän talvitakin puute on todellinen ongelma monille Suomen tuhansista asunnottomista. Partioaitta järjestää jälleen tänä vuonna perinteisen takkikeräyksen ja jakaa lämpimiä talvitakkeja tarvitseville pitkin syksyä ja talvea. 

Posti ja Transval ovat neljättä vuotta keräyksessä kumppaneina mukana. Noudamme takit myymälöistä, tarkastamme niiden kunnon varastolla, lajittelemme ne toiveiden mukaisesti sekä pakkaamme rullakoihin ja toimitamme rullakot suoraan hyväntekeväisyysjärjestöjen pisteisiin. 

Lahjoita lämmin, ehjä ja puhdas takkisi Partioaitan myymälään 8.10.2023 mennessä. Myymälään tuotu takki jaetaan apua tarvitsevalle. Asunnottomien yö -tapahtumien lisäksi takkeja jaetaan pitkin syksyä ja talvea eri puolilla Suomea paikallisten järjestöjen toimesta. 

Aiemmilla kerroilla takkeja on saatu lahjoituksina useampi tuhat vuosittain, joten jokaisen pienillä teoilla saamme koottua ison avun! 

Lue ohjeet ja lisää keräyksestä! 

 

alkuunalkuun